Denizli'de bu hafta yağış ve soğuk hava bekleniyor!

DENİZLİ 21.01.2018 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bu hafta yağış ve soğuk hava bekleniyor!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 14 derece arası değişirken, hava çok bulutlu, rüzgar güneyden 8 kilometre hızla esecek. Verilere göre Pazartesi günü havanın yağışlı olacağı gözlenirken sıcaklıklar 4 ila 6 derece arasında düşeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün hava çok bulutlu geçecek. Haftanın ilk günü yer yer yağışların beklendiği Denizli’de, Salı günü ise yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde karla karışık yağmur bekleniyor.   Kış aylarının girmesine rağmen, kent merkezinde vatandaşların beklediği kar bir türlü yağmazken, Denizli’nin yüksek kesimleri ve ilçelerinde kar etkili oluyor. Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece arası düşmesi beklenen Denizli’de geceleri eksi (-2) dereceleri görecek.   Denizli İlçelerinde bugün en soğuk ilçeler -1 ila 8 derece arası olan Tavas ve Serinhisar olurken diğer ilçelerdeki hava sıcaklıkları ise şöyle;   Merkezefendi: Çok bulutlu 7 ila 14 derece Pamukkale: Parçalı bulutlu 4 ila 14 derece Acıpayam: Parçalı bulutlu 0 ila 10 derece Babadağ: Parçalı bulutlu 5 ila 11 derece Baklan: Parçalı bulutlu 2 ila 10 derece Beyağaç: Parçalı bulutlu 0 ila 11 derece Bekilli: Parçalı bulutlu 1 ila 12 derece Bozkurt: Parçalı bulutlu 2 ila 11 derece Buldan: Parçalı bulutlu 3 ila 9 derece Çal: Parçalı bulutlu 2 ila 12 derece Çameli: Parçalı bulutlu 0 ila 7 derece Çardak: Parçalı bulutlu 1 ila 12 derece Çivril: Parçalı bulutlu 1 ila 10 derece Honaz: Parçalı bulutlu 5 ila 13 derece Kale: Parçalı bulutlu 3 ila 7 derece Tavas: Parçalı bulutlu -1 ila 8 derece Sarayköy:  Parçalı bulutlu 5 ila 13 derece Serinhisar:  Parçalı bulutlu -1 ila 8 derece

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 14 derece arası değişirken, hava çok bulutlu, rüzgar güneyden 8 kilometre hızla esecek. Verilere göre Pazartesi günü havanın yağışlı olacağı gözlenirken sıcaklıklar 4 ila 6 derece arasında düşeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de bugün hava çok bulutlu geçecek. Haftanın ilk günü yer yer yağışların beklendiği Denizli’de, Salı günü ise yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde karla karışık yağmur bekleniyor.

 

Kış aylarının girmesine rağmen, kent merkezinde vatandaşların beklediği kar bir türlü yağmazken, Denizli’nin yüksek kesimleri ve ilçelerinde kar etkili oluyor. Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece arası düşmesi beklenen Denizli’de geceleri eksi (-2) dereceleri görecek.

 

Denizli İlçelerinde bugün en soğuk ilçeler -1 ila 8 derece arası olan Tavas ve Serinhisar olurken diğer ilçelerdeki hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

Merkezefendi: Çok bulutlu 7 ila 14 derece

Pamukkale: Parçalı bulutlu 4 ila 14 derece

Acıpayam: Parçalı bulutlu 0 ila 10 derece

Babadağ: Parçalı bulutlu 5 ila 11 derece

Baklan: Parçalı bulutlu 2 ila 10 derece

Beyağaç: Parçalı bulutlu 0 ila 11 derece

Bekilli: Parçalı bulutlu 1 ila 12 derece

Bozkurt: Parçalı bulutlu 2 ila 11 derece

Buldan: Parçalı bulutlu 3 ila 9 derece

Çal: Parçalı bulutlu 2 ila 12 derece

Çameli: Parçalı bulutlu 0 ila 7 derece

Çardak: Parçalı bulutlu 1 ila 12 derece

Çivril: Parçalı bulutlu 1 ila 10 derece

Honaz: Parçalı bulutlu 5 ila 13 derece

Kale: Parçalı bulutlu 3 ila 7 derece

Tavas: Parçalı bulutlu -1 ila 8 derece

Sarayköy:  Parçalı bulutlu 5 ila 13 derece

Serinhisar:  Parçalı bulutlu -1 ila 8 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.