Şehit Hilmi Öz Çivril'de toprağa verilecek

DENİZLİ 21.01.2018 - 19:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit Hilmi Öz Çivril'de toprağa verilecek

Bitlis''in Hizan ilçesi kırsalında çığ düşmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu olayda şehitler arasında olan Denizli Çivril İlçesi'nden  Jandarma  Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün naaşı Çivril'de toprağa verilecek.   Ailesi ile birlikte İzmir'de oturan Şehit Hilmi Öz'ün Çivril İlçesi Ömerli Mahallesi'nde oturan Dedesi ve babaannesine şehitlik haberi askeri görevliler tarafından verildi.   Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün  (33) Batman Jandarma Komando Taburu’nda görev yaptığı, Çivril’in Ömerli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit Astsubay Hilmi Öz’ün dedesi Hilmi ve Babaannesi Yüksel Öz Ömerli mahallesinde yaşıyor.Dede Hilmi Öz ve babaanneye şehadet haberi İlçe Jandarma komutanlığından görevli askerler ve mahalle muhtarı tarafından verilirken yaşlı çiftin evinde sağlık ekibi de hazır bekledi.   Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün  naaşı, Çivril İlçesi Ömerli Mahallesi'nde yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.        

Bitlis''in Hizan ilçesi kırsalında çığ düşmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu olayda şehitler arasında olan Denizli Çivril İlçesi'nden  Jandarma  Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün naaşı Çivril'de toprağa verilecek.

 

Ailesi ile birlikte İzmir'de oturan Şehit Hilmi Öz'ün Çivril İlçesi Ömerli Mahallesi'nde oturan Dedesi ve babaannesine şehitlik haberi askeri görevliler tarafından verildi.

 

Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün  (33) Batman Jandarma Komando Taburu’nda görev yaptığı, Çivril’in Ömerli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit Astsubay Hilmi Öz’ün dedesi Hilmi ve Babaannesi Yüksel Öz Ömerli mahallesinde yaşıyor.Dede Hilmi Öz ve babaanneye şehadet haberi İlçe Jandarma komutanlığından görevli askerler ve mahalle muhtarı tarafından verilirken yaşlı çiftin evinde sağlık ekibi de hazır bekledi.

 

Jandarma Sağlık Astsubay Çavuş Hilmi Öz’ün  naaşı, Çivril İlçesi Ömerli Mahallesi'nde yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.