Zafere Yürüyen Mehmetçiğimizin Yanındayız

DENİZLİ 22.01.2018 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Zafere Yürüyen Mehmetçiğimizin Yanındayız

Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Yıldırım Gençer, bir grup gençlerle birlikte Denizli Gazi İlkokulu önünde “Zafere Yürüyen Mehmetçiğimizin Yanındayız” adlı basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamaya Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı ve TGB’de destek verdi.   Gençer açıklamasında; “Uzun süredir gündemde olan Afrin operasyonu Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Ocak’ta yaptığı açıklamayla başlamış bulunmaktadır. Bu hareket başta ülkemiz olmak üzere bölge ülkelerinin terörle mücadelesinde büyük bir adımdır.   ZEYTİN DALI AMERİKAYA DEĞİL SURİYE HALKINADIR! Gerçekleştirilen harekâtın adı Zeytin Dalı olarak belirlenmiştir. Bu zeytin dalı Amerika’ya uzatılan bir zeytin dalı değildir. Bu zeytin dalı Suriye’ye ve bölgedeki birliğe uzatılan bir zeytin dalıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye barışı, huzuru ve birliği tekrar götürecek en büyük kuvvettir.     Suriye’nin toprak bütünlüğü bu harekâtta hayati bir noktadadır. Ordumuzun ve hükümet yetkilerinin yaptığı açıklamalarda Suriye’nin toprak bütünlüğü önemle vurgulanmıştır. Ordumuzun ve hükümetin bu açıklamalarından dolayı kutluyoruz.   Zeytin Dalı Harekâtı, Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde kukla bir devlet yaratmak isteyen Amerika’ya büyük bir cevap olmuştur.   Zeytin Dalı Harekâtı, PKK ve FETÖ’nün umut bağladığı siyasetlere büyük bir cevap olmuştur.   Amerika’nın 30 bin kişilik donattığı orduya en büyük cevabı Türk ordusu Zeytin Dalı Harekâtıyla vermiştir.     ŞİMDİ MUHALEFETİN ZAMANI DEĞİL! Şimdi muhalefet zamanı değil, Mehmetçiğimizin moralini bozacak onu cephede güçsüz düşürecek her türlü girişim hatalıdır. Türk gençliği Mehmetçiğin başarısı için bir olmuş durumdadır. Ordumuzun bu mücadeleden zaferle çıkacağına eminiz. Kahraman Mehmetçiğimizin cesaretini ve kararlılığını selamlıyoruz.   Şimdi görev Suriye Devleti ile iş birliği halinde terör örgütlerinin üzerine gitmektir. Suriye ile iş birliği yapmazsak Türk askerinin canını tehlikeye atarız. Bölgedeki kesin zaferin formülü Suriye’yle Irak’la ve İran’la iş birliği yapmaktır. Gerçekleşecek bu iş birliği ABD güdümlü terör örgütlerinin bütün umutlarını yerle bir edecektir. Zafer kahraman Mehmetçiğindir. Zafer Türk Milletinindir.”dedi. 

Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Yıldırım Gençer, bir grup gençlerle birlikte Denizli Gazi İlkokulu önünde “Zafere Yürüyen Mehmetçiğimizin Yanındayız” adlı basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamaya Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı ve TGB’de destek verdi.

 

Gençer açıklamasında; “Uzun süredir gündemde olan Afrin operasyonu Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Ocak’ta yaptığı açıklamayla başlamış bulunmaktadır. Bu hareket başta ülkemiz olmak üzere bölge ülkelerinin terörle mücadelesinde büyük bir adımdır.

 

ZEYTİN DALI AMERİKAYA DEĞİL SURİYE HALKINADIR!

Gerçekleştirilen harekâtın adı Zeytin Dalı olarak belirlenmiştir. Bu zeytin dalı Amerika’ya uzatılan bir zeytin dalı değildir. Bu zeytin dalı Suriye’ye ve bölgedeki birliğe uzatılan bir zeytin dalıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye barışı, huzuru ve birliği tekrar götürecek en büyük kuvvettir.

 

 

Suriye’nin toprak bütünlüğü bu harekâtta hayati bir noktadadır. Ordumuzun ve hükümet yetkilerinin yaptığı açıklamalarda Suriye’nin toprak bütünlüğü önemle vurgulanmıştır. Ordumuzun ve hükümetin bu açıklamalarından dolayı kutluyoruz.

 

Zeytin Dalı Harekâtı, Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde kukla bir devlet yaratmak isteyen Amerika’ya büyük bir cevap olmuştur.

 

Zeytin Dalı Harekâtı, PKK ve FETÖ’nün umut bağladığı siyasetlere büyük bir cevap olmuştur.

 

Amerika’nın 30 bin kişilik donattığı orduya en büyük cevabı Türk ordusu Zeytin Dalı Harekâtıyla vermiştir.

 

 

ŞİMDİ MUHALEFETİN ZAMANI DEĞİL!

Şimdi muhalefet zamanı değil, Mehmetçiğimizin moralini bozacak onu cephede güçsüz düşürecek her türlü girişim hatalıdır. Türk gençliği Mehmetçiğin başarısı için bir olmuş durumdadır. Ordumuzun bu mücadeleden zaferle çıkacağına eminiz. Kahraman Mehmetçiğimizin cesaretini ve kararlılığını selamlıyoruz.

 

Şimdi görev Suriye Devleti ile iş birliği halinde terör örgütlerinin üzerine gitmektir. Suriye ile iş birliği yapmazsak Türk askerinin canını tehlikeye atarız. Bölgedeki kesin zaferin formülü Suriye’yle Irak’la ve İran’la iş birliği yapmaktır. Gerçekleşecek bu iş birliği ABD güdümlü terör örgütlerinin bütün umutlarını yerle bir edecektir.

Zafer kahraman Mehmetçiğindir. Zafer Türk Milletinindir.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.