Afrin operasyonunda Denizlili asker mühimmata ismini yazdı

DENİZLİ 22.01.2018 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Afrin operasyonunda Denizlili asker mühimmata ismini yazdı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği “Zeytin Dalı” operasyonunda, terör örgütlerine atılan bombalardan birinde Denizlili askerin ismi yazıldı.   Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Denizlili asker Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için kullanılacak olan mühimmata ismini ve memleketini yazdı.     Terör örgütüne yapılan operasyonda kullanılan mühimmatın üzerine Ahmet Onur Arabacı, Denizli- Çivril yazısı sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan bu fotoğrafın altına yapılan yorumlarda ise “Hedefleriniz şaşmasın. Vatanına göz dikenleri vurun aslanlarım.” , “Gittiğiniz gibi noksansız geri gelin aslan parçaları, Rabbim yardımcınız olsun.” gibi yorumlara yer verildi.   Paylaşılan bu fotoğraf çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e düzenlediği “Zeytin Dalı” operasyonunda, terör örgütlerine atılan bombalardan birinde Denizlili askerin ismi yazıldı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Denizlili asker Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için kullanılacak olan mühimmata ismini ve memleketini yazdı.

 

 

Terör örgütüne yapılan operasyonda kullanılan mühimmatın üzerine Ahmet Onur Arabacı, Denizli- Çivril yazısı sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan bu fotoğrafın altına yapılan yorumlarda ise “Hedefleriniz şaşmasın. Vatanına göz dikenleri vurun aslanlarım.” , “Gittiğiniz gibi noksansız geri gelin aslan parçaları, Rabbim yardımcınız olsun.” gibi yorumlara yer verildi.

 

Paylaşılan bu fotoğraf çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.