Kar yine ilk o ilçeye yağdı!

DENİZLİ 22.01.2018 - 18:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kar yine ilk o ilçeye yağdı!

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 4 ila 7 derece arasında gözlemlenirken sağanak yağmur şeklinde yağış var. Çameli İlçesi’nde ise şuan kar yağışı başladığı belirtildi.   Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece düşeceği tahmin edilen Denizli’de, Salı günü yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı beklenirken, en soğuk ilçesi olan Çameli’de kar yağışı başladı. Kızılkaya Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı, ilçe merkezi ve diğer mahallerinde de yağıyor. Çameli’de hava sıcaklığı ise -1 ile 2 derece arasında değişiyor   Bugün kent merkezi ve bir çok ilçede sağanak yağış şeklinde yağan yağmur, ilerleyen saatlerde bazı bölgelerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.      

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 4 ila 7 derece arasında gözlemlenirken sağanak yağmur şeklinde yağış var. Çameli İlçesi’nde ise şuan kar yağışı başladığı belirtildi.

 

Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece düşeceği tahmin edilen Denizli’de, Salı günü yüksek kesimlerde ve bazı ilçelerde kar yağışı beklenirken, en soğuk ilçesi olan Çameli’de kar yağışı başladı. Kızılkaya Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı, ilçe merkezi ve diğer mahallerinde de yağıyor. Çameli’de hava sıcaklığı ise -1 ile 2 derece arasında değişiyor

 

Bugün kent merkezi ve bir çok ilçede sağanak yağış şeklinde yağan yağmur, ilerleyen saatlerde bazı bölgelerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.