Ay-yıldızlı bayrağımızı tekrar dalgalandırdılar

DENİZLİ 24.01.2018 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ay-yıldızlı bayrağımızı tekrar dalgalandırdılar

Denizli’de Acıpayam ilçesi Çameli Yolu üzerinde dikili olan bayrağın şiddetli fırtına nedeniyle kopması sonucu dalgalanmayan bayrağın ipi değiştirilerek tekrar dalgalandırdılar.    Acıpayam Aliveren Mahallesi'ndeki dikili bayrağın ipi geçen haftadaki fırtınada koptu. Aliverenli Muhammet Oymak ve arkadaşları kendi imkanları ile iş makinesi yardımı ile dün 6 x4 metre büyüklüğündeki bayrağın ipi değiştirilerek göndere çekildi.   Denizli’de birçok bölgede bulunan bayrak siluetinden biri olan Aliveren’de ki bayrağımız tekrar göndere çekilerek eski haline getirildi.      

Denizli’de Acıpayam ilçesi Çameli Yolu üzerinde dikili olan bayrağın şiddetli fırtına nedeniyle kopması sonucu dalgalanmayan bayrağın ipi değiştirilerek tekrar dalgalandırdılar.

 

 Acıpayam Aliveren Mahallesi'ndeki dikili bayrağın ipi geçen haftadaki fırtınada koptu. Aliverenli Muhammet Oymak ve arkadaşları kendi imkanları ile iş makinesi yardımı ile dün 6 x4 metre büyüklüğündeki bayrağın ipi değiştirilerek göndere çekildi.

 

Denizli’de birçok bölgede bulunan bayrak siluetinden biri olan Aliveren’de ki bayrağımız tekrar göndere çekilerek eski haline getirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.