Müjdat Keçeci'den şehitler için taziye mesajı

GÜNDEM 24.01.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Müjdat Keçeci'den şehitler için taziye mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için taziye mesajı yayımladı:   Müjdat Keçeci; “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda; şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı evladımızın şehit düştüğünü öğrendik. Türk Silahlı Kuvvetlerinin fedakar mensupları, terör örgütlerine karşı mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Dualarımız Mehmetçiğimiz için. Şehitlerimize Allah’tan rahmet,  kederli ailelerine; Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi. 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için taziye mesajı yayımladı:

 

Müjdat Keçeci; “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda; şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı evladımızın şehit düştüğünü öğrendik. Türk Silahlı Kuvvetlerinin fedakar mensupları, terör örgütlerine karşı mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Dualarımız Mehmetçiğimiz için. Şehitlerimize Allah’tan rahmet,  kederli ailelerine; Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.