Üçgen Kavşağı’nda yayalar yolu kullanıyor!

DENİZLİ 26.01.2018 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üçgen Kavşağı’nda yayalar yolu kullanıyor!

Fotoğraf- Özcan Çetin Denizli’de yapımı devam eden ve bir kısmı kullanıma açılan Üçgen Kavşağı’nda bazı vatandaşların karşıdan karşıya geçerken yaya yolu olarak yönlendirilen yol yerine trafiğe açılan Denizli-İzmir ve Antalya bağlantı yoluna çıkarak cadde ortasını kullanması büyük tehlike oluşturuyor.   Geçen hafta kullanıma açılan Üçgen Kavşağı projesinde Denizli- Antalya ve Denizli-İzmir istikametlerini kullanıma açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kullanıma açılan yolda ilk kazasını iki gün önce yaşadı. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya servis minibüsü çarptı.   Yoğun trafik akışına aldırmayıp yaya yolunu tercih etmeyenler, sürücüler için de sorun oluştururken, kendi canlarını tehlikeye atmış oluyorlar. Tehlikeyi göze alanlar yaya yolunu tercih etmeyip aldırmadan orta refüjü kullanıp karşıdan karşıya geçerek trafik kurallarını ihlal etmeleri, kazalara da davetiye çıkarıyor.     Yetkililerin yapımı devam eden ve çalışmaların tamamen bitmemesi üzerine, trafiğin rahatlatılması adına kullanılabilecek yolları trafiğe açması nedeniyle, sürücüler bu güzergahı kullanıyor. Yol alanına yerleştirilen uyarı levhalarına aldırış etmeyen yayalar, trafiğe açılan yoldan geçmeye çalışıyor. Yaya geçidini kullanmayan kişiler, orta refüjden geçmeyi tercih edince başka vatandaşlara da kötü örnek oluyor.    

Fotoğraf- Özcan Çetin

Denizli’de yapımı devam eden ve bir kısmı kullanıma açılan Üçgen Kavşağı’nda bazı vatandaşların karşıdan karşıya geçerken yaya yolu olarak yönlendirilen yol yerine trafiğe açılan Denizli-İzmir ve Antalya bağlantı yoluna çıkarak cadde ortasını kullanması büyük tehlike oluşturuyor.

 

Geçen hafta kullanıma açılan Üçgen Kavşağı projesinde Denizli- Antalya ve Denizli-İzmir istikametlerini kullanıma açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kullanıma açılan yolda ilk kazasını iki gün önce yaşadı. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya servis minibüsü çarptı.

 

Yoğun trafik akışına aldırmayıp yaya yolunu tercih etmeyenler, sürücüler için de sorun oluştururken, kendi canlarını tehlikeye atmış oluyorlar. Tehlikeyi göze alanlar yaya yolunu tercih etmeyip aldırmadan orta refüjü kullanıp karşıdan karşıya geçerek trafik kurallarını ihlal etmeleri, kazalara da davetiye çıkarıyor.

 

 

Yetkililerin yapımı devam eden ve çalışmaların tamamen bitmemesi üzerine, trafiğin rahatlatılması adına kullanılabilecek yolları trafiğe açması nedeniyle, sürücüler bu güzergahı kullanıyor. Yol alanına yerleştirilen uyarı levhalarına aldırış etmeyen yayalar, trafiğe açılan yoldan geçmeye çalışıyor. Yaya geçidini kullanmayan kişiler, orta refüjden geçmeyi tercih edince başka vatandaşlara da kötü örnek oluyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.