Denizli'de Jeotermal Saha İhalesi

DENİZLİ 28.01.2018 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Jeotermal Saha İhalesi

Denizli'de Pamukkale, Güney ve Buldan ilçelerinde yer alan,  5'i arama, 1'i işletme ruhsatlı 6 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek.   Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki 3, Güney ilçesindeki 2 ve Buldan ilçesindeki 1 jeotermal saha için 5 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkılacak. Büyüklükleri 31 dönüm ila 50 dönüm arası değişen sahaların, tahmini bedelleri ise 40 bin lira ila 210 bin lira olan sahalar için ihale günü saat 13.30'a kadar başvuru yapılabilecek.   Söz konusu ihale kapsamındaki işletme ruhsatlı saha Pamukkale'de, arama ruhsatlı 5 saha ise Pamukkale, Güney ve Buldan'da yer alıyor.

Denizli'de Pamukkale, Güney ve Buldan ilçelerinde yer alan,  5'i arama, 1'i işletme ruhsatlı 6 jeotermal kaynak sahası ihale edilecek.

 

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki 3, Güney ilçesindeki 2 ve Buldan ilçesindeki 1 jeotermal saha için 5 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkılacak. Büyüklükleri 31 dönüm ila 50 dönüm arası değişen sahaların, tahmini bedelleri ise 40 bin lira ila 210 bin lira olan sahalar için ihale günü saat 13.30'a kadar başvuru yapılabilecek.

 

Söz konusu ihale kapsamındaki işletme ruhsatlı saha Pamukkale'de, arama ruhsatlı 5 saha ise Pamukkale, Güney ve Buldan'da yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.