2 bin 400 rakımlı zirveden Afrin’deki Mehmetçik’e selam yolladılar

DENİZLİ 31.01.2018 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

2 bin 400 rakımlı zirveden Afrin’deki Mehmetçik’e selam yolladılar

Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) üyesi bir grup dağcı Zeytin Dalı Operasyonu için Afrin’de bulunan Mehmetçik’e 2 bin 400 rakımlı Batı Toroslar’a tırmanarak zirveden askerlere selam gönderdi.  Denizli’de bir grup dağcı her yıl düzenlediği Batı Toroslar’ın Çameli ilçe sınırları arasında bulunan 2 bin 400 metre yüksekliğe sahip Çatalkaya ve Aladiş zirvesine çıktı. 19 kişinin katıldığı etkinlikte dağcılar, Aladiş Zirvede Zeytin Dalı Operasyonu için Suriye Afrin’de bulunan Mehmetçik’e, Nihal Atsız’ın ‘vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin’ mısralarıyla selam gönderdiler.   DOSEV Başkanı Ümit Şıracı etkinlikle ilgili olarak ise “Bugün Dosev olarak Çameli batı Toroslar Çatalkaya ve Aladiş 2400 metreden zirveden Afrin yiğitlerine Atsız Ata'nın ‘Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin’ mısrasıyla selam çaktık. Hepsi var olsunlar. Bize katılıp bir birlerine bu zorlu etapta el veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.    

Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) üyesi bir grup dağcı Zeytin Dalı Operasyonu için Afrin’de bulunan Mehmetçik’e 2 bin 400 rakımlı Batı Toroslar’a tırmanarak zirveden askerlere selam gönderdi. 


Denizli’de bir grup dağcı her yıl düzenlediği Batı Toroslar’ın Çameli ilçe sınırları arasında bulunan 2 bin 400 metre yüksekliğe sahip Çatalkaya ve Aladiş zirvesine çıktı. 19 kişinin katıldığı etkinlikte dağcılar, Aladiş Zirvede Zeytin Dalı Operasyonu için Suriye Afrin’de bulunan Mehmetçik’e, Nihal Atsız’ın ‘vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin’ mısralarıyla selam gönderdiler.

 


DOSEV Başkanı Ümit Şıracı etkinlikle ilgili olarak ise “Bugün Dosev olarak Çameli batı Toroslar Çatalkaya ve Aladiş 2400 metreden zirveden Afrin yiğitlerine Atsız Ata'nın ‘Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin’ mısrasıyla selam çaktık. Hepsi var olsunlar. Bize katılıp bir birlerine bu zorlu etapta el veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.