Bisikletine taktığı römork ile eşyalarını ve arkadaşlarını taşıyor

DENİZLİ 01.02.2018 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bisikletine taktığı römork ile eşyalarını ve arkadaşlarını taşıyor

Denizli Çameli İlçesi’nde 10 yaşındaki Muhammet Akşit bisikletinin arkasına yaptığı römork ile taşıyamadığı eşyalarını ve arkadaşlarını taşıyor.   Çameli Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden ilkokul öğrencisi Muhammet Akşit (10), eskide olsa kullandığı bisikletine yaptığı römork sayesinde gücünün yetmediği eşyalarını taşıyor. Arkadaşı ile birlikte yaptığı iki tekerlek ve sacdan oluşan römorku bisikletine monte etti.     Masum yüzlü ve bir o kadarda çekingen olan Muhammet, eski bir el arabası kasasını taşırken görüntülendi. Bisikletine bağladığı römork ile zaman zaman odun, eşya ve bazı zamanlarda arkadaşlarını arkasına bindirerek taşıdığını söyledi.   Teknoloji çağında, bisiklet römorklarının fiyatları dudak uçurtacak derecede, ama Muhammet teknolojiye inat kendi şartlarıyla arkadaşı ile birlikte bisikletine yaptığı römork ile daha masum ve daha mutlu…     Muhammet imkanları doğrultusunda eskide olsa bir bisiklete sahip, bu bisikletini birde kendi icadı ile birleştirdiğinde hem işlerini görüyor, hem de mahalledeki arkadaşları ile birlikte güzel vakitler geçiriyor. Küçük Muhammet bu yaşta kendi ihtiyaçlarını gidermek için basitte olsa yaptığı icadı ile umuyoruz ki büyüdüğünde daha önemli icatlar yapacaktır.

Denizli Çameli İlçesi’nde 10 yaşındaki Muhammet Akşit bisikletinin arkasına yaptığı römork ile taşıyamadığı eşyalarını ve arkadaşlarını taşıyor.

 

Çameli Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden ilkokul öğrencisi Muhammet Akşit (10), eskide olsa kullandığı bisikletine yaptığı römork sayesinde gücünün yetmediği eşyalarını taşıyor. Arkadaşı ile birlikte yaptığı iki tekerlek ve sacdan oluşan römorku bisikletine monte etti.

 

 

Masum yüzlü ve bir o kadarda çekingen olan Muhammet, eski bir el arabası kasasını taşırken görüntülendi. Bisikletine bağladığı römork ile zaman zaman odun, eşya ve bazı zamanlarda arkadaşlarını arkasına bindirerek taşıdığını söyledi.

 

Teknoloji çağında, bisiklet römorklarının fiyatları dudak uçurtacak derecede, ama Muhammet teknolojiye inat kendi şartlarıyla arkadaşı ile birlikte bisikletine yaptığı römork ile daha masum ve daha mutlu…

 

 

Muhammet imkanları doğrultusunda eskide olsa bir bisiklete sahip, bu bisikletini birde kendi icadı ile birleştirdiğinde hem işlerini görüyor, hem de mahalledeki arkadaşları ile birlikte güzel vakitler geçiriyor. Küçük Muhammet bu yaşta kendi ihtiyaçlarını gidermek için basitte olsa yaptığı icadı ile umuyoruz ki büyüdüğünde daha önemli icatlar yapacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.