Feray Günay toprağa verildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2018 - 18:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Feray Günay toprağa verildi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde mesai bitimi eve giderken servis minibüsünün altında kalan ve görev yaptığı hastanede bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Feray Günay toprağa verildi. Kaza, geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Murat Dede Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki özel bir hastanenin finans bölümünde görev yapan Feray Günay (36), mesai bitiminde evine gitmek için hastaneden çıktı.  Günay, plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir servis minibüsünün altında kaldı. Kazada yaklaşık 10 metre sürüklenen Günay, çevredeki vatandaşların 112 Acil Servisi araması ile hemen çalıştığı hastaneye kaldırıldı.    Yoğun bakıma alınan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen bir hafta sonra hayatını kaybetti. Feray Günay, dün Denizli merkez Ulu Camii'de kılınan cenaze namazı sonrası memleketi Sarayköy ilçesinde göz yaşları arasında defnedildi.   

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde mesai bitimi eve giderken servis minibüsünün altında kalan ve görev yaptığı hastanede bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Feray Günay toprağa verildi.


Kaza, geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Murat Dede Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki özel bir hastanenin finans bölümünde görev yapan Feray Günay (36), mesai bitiminde evine gitmek için hastaneden çıktı.  Günay, plakası ve sürücüsü açıklanmayan bir servis minibüsünün altında kaldı. Kazada yaklaşık 10 metre sürüklenen Günay, çevredeki vatandaşların 112 Acil Servisi araması ile hemen çalıştığı hastaneye kaldırıldı.

 

 Yoğun bakıma alınan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen bir hafta sonra hayatını kaybetti. Feray Günay, dün Denizli merkez Ulu Camii'de kılınan cenaze namazı sonrası memleketi Sarayköy ilçesinde göz yaşları arasında defnedildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.