Polis ekiplerini peşine taktı

DENİZLİ 04.02.2018 - 21:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Polis ekiplerini peşine taktı

Polis, yüksek sesli müzik dinleyip, çevreyi rahatsız eden sürücülere geçit vermiyor Denizli’de sesli müzik yayın yapan bir sürücü ekipleri harekete geçirdi.   Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sesli müzik yayını yaparak trafikte giden bir sürücü ekipleri harekete geçirdi. Aracın bildirilmesi üzerine trafik ve asayişten 3 ekip aracını peşine takılarak, takip etmeye başladı.   Aracı Çaybaşı Camisinin önünde yakalayan ekipler, 20 YU 022 plakalı otomobil sürücünü ve içindeki diğer iki kişiyi indirdi. GBT sorguları yapılan üç şahsın herhangi bir sabıkalarının bulunmazken, sürücünün ehliyetsiz olması ve yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız etmesi nedeniyle ceza kesti. Ceza kesilmesinin ardından trafik ekipleri, ehliyeti olan ön koltukta oturan şahsa aracı verdi.

Polis, yüksek sesli müzik dinleyip, çevreyi rahatsız eden sürücülere geçit vermiyor Denizli’de sesli müzik yayın yapan bir sürücü ekipleri harekete geçirdi.

 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sesli müzik yayını yaparak trafikte giden bir sürücü ekipleri harekete geçirdi. Aracın bildirilmesi üzerine trafik ve asayişten 3 ekip aracını peşine takılarak, takip etmeye başladı.

 

Aracı Çaybaşı Camisinin önünde yakalayan ekipler, 20 YU 022 plakalı otomobil sürücünü ve içindeki diğer iki kişiyi indirdi. GBT sorguları yapılan üç şahsın herhangi bir sabıkalarının bulunmazken, sürücünün ehliyetsiz olması ve yüksek sesli müzik dinleyerek çevreyi rahatsız etmesi nedeniyle ceza kesti. Ceza kesilmesinin ardından trafik ekipleri, ehliyeti olan ön koltukta oturan şahsa aracı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.