Berber Habip’ten anlamlı kampanya

DENİZLİ 05.02.2018 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Berber Habip’ten anlamlı kampanya

Denizli’de bir berber işletmecisi başlattığı kampanya ile er ve erbaşları ücretsiz traş ediyor.   Denizli Merkezefendi ilçesinde berber işletmecisi Habip Baysal, başlattığı kampanya ile er ve erbaşları ücretsiz traş ediyor.   Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürütmüş olduğu operasyon sonucu milli duygular ile vatansever Türk vatandaşı değişik şekilde bu operasyona ve Mehmetçik’e destek veriyor. Daha önce Denizli’de şehit yakınları ve gazilere yönelik birçok ücretsiz hizmet veren işletmeler kampanyalar düzenlenmişti.   Ancak bu sefer biraz daha farklı bir kampanya başlatan Habip Baysal, “ Bu kampanyayı bu vatan için canını vermekten çekinmeyen Mehmetçiğimize olan sevgiden böyle bir etkinliğe karar verdim” dedi.   Bu etkinlikle hiçbir çıkar ve reklam gözetmediğini belirten Baysal, “askere gidecek olan asker kardeşlerimiz, askerden izine gelen veya Denizli’de görev yapan tüm er ve erbaşlar için geçerlidir” dedi.   Bereketli Mahallesi Servergazi Hastanesi karşısı, Aki İş Merkezi’nde bulunan Habip Berber, ücretsiz traş olmak isteyen tüm er ve erbaşları  berber salonuna bekliyor.  

Denizli’de bir berber işletmecisi başlattığı kampanya ile er ve erbaşları ücretsiz traş ediyor.

 

Denizli Merkezefendi ilçesinde berber işletmecisi Habip Baysal, başlattığı kampanya ile er ve erbaşları ücretsiz traş ediyor.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürütmüş olduğu operasyon sonucu milli duygular ile vatansever Türk vatandaşı değişik şekilde bu operasyona ve Mehmetçik’e destek veriyor. Daha önce Denizli’de şehit yakınları ve gazilere yönelik birçok ücretsiz hizmet veren işletmeler kampanyalar düzenlenmişti.

 

Ancak bu sefer biraz daha farklı bir kampanya başlatan Habip Baysal, “ Bu kampanyayı bu vatan için canını vermekten çekinmeyen Mehmetçiğimize olan sevgiden böyle bir etkinliğe karar verdim” dedi.

 

Bu etkinlikle hiçbir çıkar ve reklam gözetmediğini belirten Baysal, “askere gidecek olan asker kardeşlerimiz, askerden izine gelen veya Denizli’de görev yapan tüm er ve erbaşlar için geçerlidir” dedi.

 

Bereketli Mahallesi Servergazi Hastanesi karşısı, Aki İş Merkezi’nde bulunan Habip Berber, ücretsiz traş olmak isteyen tüm er ve erbaşları  berber salonuna bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.