Denizli'de silahlı saldırı: 1 kişi yaralandı

DENİZLİ 06.02.2018 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de silahlı saldırı: 1 kişi yaralandı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde gece meydana gelen olayda bir kişi silahlı kişi tarafından vurularak yaralandı. Emniyet birimlerini harekete geçiren olayda silahla bir kişiyi yaralayan şahıs yakalandı.   Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi’nde gece saatlerinde silah seslerini duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren Emniyet güçleri silah seslerinin geldiği noktada 1 kişiyi silahla vurularak yaralanmış halde buldu.    Yaralı şahsın ve görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Emniyet güçleri, belirli noktalardaki tüm yolları ablukaya alarak, kaçan şahsın peşine düştü. Kısa süre sonra Yenişehir Mahallesi’nde aracı ile birlikte yakalanan şahıs gözaltına alındı.   Emniyet birimlerinden konuyla ilgili edinmeye çalıştığımız bilgiler, soruşturmanın selameti için gizli tutulduğu ifade edildi.   Olay’da yaralanan şahıs olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: mericulukus.tv

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde gece meydana gelen olayda bir kişi silahlı kişi tarafından vurularak yaralandı. Emniyet birimlerini harekete geçiren olayda silahla bir kişiyi yaralayan şahıs yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi’nde gece saatlerinde silah seslerini duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren Emniyet güçleri silah seslerinin geldiği noktada 1 kişiyi silahla vurularak yaralanmış halde buldu. 

 

Yaralı şahsın ve görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Emniyet güçleri, belirli noktalardaki tüm yolları ablukaya alarak, kaçan şahsın peşine düştü. Kısa süre sonra Yenişehir Mahallesi’nde aracı ile birlikte yakalanan şahıs gözaltına alındı.

 

Emniyet birimlerinden konuyla ilgili edinmeye çalıştığımız bilgiler, soruşturmanın selameti için gizli tutulduğu ifade edildi.

 

Olay’da yaralanan şahıs olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: mericulukus.tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.