Bisiklet hırsızı yakalandı!

DENİZLİ 06.02.2018 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bisiklet hırsızı yakalandı!

Denizli’de bir apartmandan bisiklet çaldığı esnada kameraları fark eden hırsız, el sallayarak tepkisini göstermişti. O hırsız, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.   Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Denizli Pelitlibağ Mahallesinde 26 Ocak 2018 günü meydana gelen ulusal medyaya “KAMERAYA EL SALLAYARAK ÇALDI” şeklinde yansıyan bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucu tespit edilen şahıs çaldığı bisiklet ile birlikte yakalandı.   Çalınan bisiklet müştekiye teslim edildi. Şahıs adli mercilere sevk edildi” denildi.

Denizli’de bir apartmandan bisiklet çaldığı esnada kameraları fark eden hırsız, el sallayarak tepkisini göstermişti. O hırsız, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

 

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Denizli Pelitlibağ Mahallesinde 26 Ocak 2018 günü meydana gelen ulusal medyaya “KAMERAYA EL SALLAYARAK ÇALDI” şeklinde yansıyan bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucu tespit edilen şahıs çaldığı bisiklet ile birlikte yakalandı.

 

Çalınan bisiklet müştekiye teslim edildi. Şahıs adli mercilere sevk edildi” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.