PAÜ Teknokent'te kaçak elektronik sigara operasyonu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2018 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAÜ Teknokent'te kaçak elektronik sigara operasyonu

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent'te faaliyet gösteren bir işyerine yapılan baskında elektronik sigara ve 5 bin adet kaçak likit ele geçirildiği öğrenildi.   Denizli'de Pamukkale Üniversitesine bağlı olarak faaliyet gösteren Teknokent'teki işyeri hakkındaki bir ihbarı değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Mücadele ekipleri gece baskını düzenledi. Teknokent'te faaliyet gösteren bir işyerine yapılan operasyonda, elektronik sigaralar ve 5 bin adet kaçak likit ele geçirildi. Yakalanan malzemelere el koyan polis 1 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent'te faaliyet gösteren bir işyerine yapılan baskında elektronik sigara ve 5 bin adet kaçak likit ele geçirildiği öğrenildi.

 
Denizli'de Pamukkale Üniversitesine bağlı olarak faaliyet gösteren Teknokent'teki işyeri hakkındaki bir ihbarı değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Mücadele ekipleri gece baskını düzenledi. Teknokent'te faaliyet gösteren bir işyerine yapılan operasyonda, elektronik sigaralar ve 5 bin adet kaçak likit ele geçirildi. Yakalanan malzemelere el koyan polis 1 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.