Çameli'ye yeni modern Ptt Şubesi

DENİZLİ 12.02.2018 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'ye yeni modern Ptt Şubesi

Çameli İlçesi'nde geçen yıl yıkılan PTT binasının yerine, çelik konstrüksiyondan yeni hizmet binası yapıldı.   İlçenin önemli bir eser daha kazandığını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Yeni Bina’da her türlü PTT hizmeti, kargo taşımacılığı ve bankacılık hizmetleri yürütülmektedir.   Eski PTT binasının hizmete elverişli olmaması nedeniyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından yıktırılarak yerine yeni bina yapımına 1 yıl önce başlandığını belirterek, yeni hizmet binasının bittiğini PTT yeni binasında Çameli’li vatandaşlara hizmet vermeye başladığını Yeni yapılan PTT şubemiz Çameli halkına hayırlı olsun dedi Yeni Hizmet Binası için Ptt Denizli Baş Müdürlüğüne, Ptt Genel Müdürlüğüne, Saim Elçioğluna, Denizli Milletvekillerimize, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a teşekkür ederiz” dedi.     BAŞKAN ARSLAN YENİ ŞUBENİN İLK POSTASINI TESLİM ALDI  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yeni PTT binasında adına gelen mektubu görevliden alarak teslim defterine imza attı.    

Çameli İlçesi'nde geçen yıl yıkılan PTT binasının yerine, çelik konstrüksiyondan yeni hizmet binası yapıldı.

 

İlçenin önemli bir eser daha kazandığını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “ Yeni Bina’da her türlü PTT hizmeti, kargo taşımacılığı ve bankacılık hizmetleri yürütülmektedir.

 

Eski PTT binasının hizmete elverişli olmaması nedeniyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından yıktırılarak yerine yeni bina yapımına 1 yıl önce başlandığını belirterek, yeni hizmet binasının bittiğini PTT yeni binasında Çameli’li vatandaşlara hizmet vermeye başladığını Yeni yapılan PTT şubemiz Çameli halkına hayırlı olsun dedi Yeni Hizmet Binası için Ptt Denizli Baş Müdürlüğüne, Ptt Genel Müdürlüğüne, Saim Elçioğluna, Denizli Milletvekillerimize, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a teşekkür ederiz” dedi.

 

 

BAŞKAN ARSLAN YENİ ŞUBENİN İLK POSTASINI TESLİM ALDI

 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yeni PTT binasında adına gelen mektubu görevliden alarak teslim defterine imza attı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.