70 yaşındaki Alzeimer hastası kadın kayıp!

DENİZLİ 14.02.2018 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

70 yaşındaki Alzeimer hastası kadın kayıp!

Denizli’de Alzeimer hastası 70 yaşındaki Fatma Durmuş’tan dünden beri haber alınamıyor.   Alzeimer hastası olan Fatma Durmuş,  Salı günü saat 15.00 sularında evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Karaman Mahallesi’nde ikamet eden Durmuş,  evden çıktıktan sonra bir marketin güvenlik karmalarında görülüyor. Daha sonra Lise Caddesi’nden geçerek Suluköprü civarlarına gittiği tahmin ediliyor.   Fatma Durmuş’u ailesi her yerde aramasına rağmen bir türlü bulamadı. Polise kayıp ihbarında bulunan aile arama çalışmalarına devam ediyor.   TARİF Fatma Dursun’un kısa saçlı 1.65 boylarında kilolu olduğu üzerinde gri bir yeleğin altında ise eşofman tarzında pantolon olduğu belirtildi.   Ailenin Fatma Dursun’u görenlerin polise veya 0 506 898 75 10 nolu telefonu aramaları istendi.

Denizli’de Alzeimer hastası 70 yaşındaki Fatma Durmuş’tan dünden beri haber alınamıyor.

 

Alzeimer hastası olan Fatma Durmuş,  Salı günü saat 15.00 sularında evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Karaman Mahallesi’nde ikamet eden Durmuş,  evden çıktıktan sonra bir marketin güvenlik karmalarında görülüyor. Daha sonra Lise Caddesi’nden geçerek Suluköprü civarlarına gittiği tahmin ediliyor.

 

Fatma Durmuş’u ailesi her yerde aramasına rağmen bir türlü bulamadı. Polise kayıp ihbarında bulunan aile arama çalışmalarına devam ediyor.

 

TARİF

Fatma Dursun’un kısa saçlı 1.65 boylarında kilolu olduğu üzerinde gri bir yeleğin altında ise eşofman tarzında pantolon olduğu belirtildi.

 

Ailenin Fatma Dursun’u görenlerin polise veya 0 506 898 75 10 nolu telefonu aramaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.