14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydılar

DENİZLİ 15.02.2018 - 08:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydılar

Çameli'de evlilik tarihlerini özel kılmak isteyen Aylin Sönmez ve Mehmet Aydın  Çifti, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah masasına oturarak, mutluluğa 'evet' dedi.   Çameli’de genç çift evlilik yıldönümü ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü aynı tarihe getirmek için nikâh tarihlerini bu güne aldı. Çift dün kıydırdıkları nikâhla hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitliğini Bilal Sönmez ve Zekeriya Acar  yaptı. Nikâh Memuru; Aylin ve Mehmet Aydın çiftine aile hayatının önemini anlattı; “Hayatınızın en önemli imzasını attığınız bu günden sonra sizleri bambaşka bir hayat bekliyor. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirerek, birbirinizi üzmeden, ömür boyu mutlu olun” dedi. Gerçekleşen nikâhımız hayırlı olsun dileyerek evlilik cüzdanını Aylin Aydın’a  verdi.     ‘‘Hem Sevgililer Günü, hem de evlilik yıl dönümümüz olacak’’   Mutluluklarını ifade eden Aylin ve Mehmet Aydın Çifti  ‘‘Çok heyecan verici, mutlu ve özel bir gün bugün. Çok mutluyuz, hem sevililer günü hem de evlilik yıl dönümümüz olmasını istediğimiz için bugünü tercih ettik. Nikah gününü bugüne almak eşimin kararıydı” dedi.    

Çameli'de evlilik tarihlerini özel kılmak isteyen Aylin Sönmez ve Mehmet Aydın  Çifti, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah masasına oturarak, mutluluğa 'evet' dedi.

 

Çameli’de genç çift evlilik yıldönümü ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü aynı tarihe getirmek için nikâh tarihlerini bu güne aldı. Çift dün kıydırdıkları nikâhla hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitliğini Bilal Sönmez ve Zekeriya Acar  yaptı. Nikâh Memuru; Aylin ve Mehmet Aydın çiftine aile hayatının önemini anlattı; “Hayatınızın en önemli imzasını attığınız bu günden sonra sizleri bambaşka bir hayat bekliyor. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirerek, birbirinizi üzmeden, ömür boyu mutlu olun” dedi. Gerçekleşen nikâhımız hayırlı olsun dileyerek evlilik cüzdanını Aylin Aydın’a  verdi.

 

 

‘‘Hem Sevgililer Günü, hem de evlilik yıl dönümümüz olacak’’

 

Mutluluklarını ifade eden Aylin ve Mehmet Aydın Çifti  ‘‘Çok heyecan verici, mutlu ve özel bir gün bugün. Çok mutluyuz, hem sevililer günü hem de evlilik yıl dönümümüz olmasını istediğimiz için bugünü tercih ettik. Nikah gününü bugüne almak eşimin kararıydı” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.