Denizli iki gün yağışlı geçecek!

DENİZLİ 15.02.2018 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli iki gün yağışlı geçecek!

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 6 ila 15 dere arası değişirken, bir çok ilçede hava sıcaklıkları daha düşük derecede gözlemleniyor. Gök gürültülü ve sağanak yağışın beklendiği Denizli’de rüzgar Güney’den 8 km. hızında esecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün yurdun batı kısmında yağış gözlemleniyor. Denizli’de ise Perşembe (bugün) gök gürültülü sağanak yağış ve Cuma günü yağışlı olacağı yer yer yağışların bölgelere düşeceği tahmin ediliyor.   Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden edindiğimiz bilgilere göre, yurdun Trakya ve Batı kesimlerinde, Denizli, Aydın, Isparta, Uşak ve Antalya bölgelerinin bugün ve yarın sağanak yağış şeklinde olacağı, hafta sonundan itibaren Çarşamba gününe kadar yağışların olmayacağı bilgisi verildi. Yağışların yağmur şeklinde ve yer yer olacağı belirtildi.     Denizli İlçelerinde hava sıcaklıkları ise şöyle;   Merkezefendi: Gök gürültülü sağanak yağış 6 ila 15 derece Pamukkale:  Hafif sağanak yağış 1 ila 15 derece Acıpayam:  Hafif sağanak yağış 0 ila 13 derece Babadağ:  Hafif sağanak yağış 4 ila 9 derece Baklan: Hafif sağanak yağış 2 ila 10 derece Bekilli:  Hafif sağanak yağış 1 ila 12 derece Beyağaç: Hafif sağanak yağış 1 ila 11 derece Buldan: Hafif sağanak yağış 3 ila 11 derece Bozkurt:  Hafif sağanak yağış 2 ila 12 derece Çal: Hafif sağanak yağış 0 ila 11 derece Çardak:  Hafif sağanak yağış 0 ila 11 derece Çameli:  Hafif sağanak yağış -2 ila 10 derece Çivril:  Hafif sağanak yağış -1 ila 12 derece Güney: Hafif sağanak yağış 3 ila 13 derece Honaz: Hafif sağanak yağış 4 ila 13 derece Kale: Hafif sağanak yağış 3 ila 8 derece Sarayköy: Hafif sağanak yağış 4 ila 14 derece Serinhisar: Hafif sağanak yağış -1 ila 10 derece Tavas:  Hafif sağanak yağış -2 ila 10 derece

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 6 ila 15 dere arası değişirken, bir çok ilçede hava sıcaklıkları daha düşük derecede gözlemleniyor. Gök gürültülü ve sağanak yağışın beklendiği Denizli’de rüzgar Güney’den 8 km. hızında esecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün yurdun batı kısmında yağış gözlemleniyor. Denizli’de ise Perşembe (bugün) gök gürültülü sağanak yağış ve Cuma günü yağışlı olacağı yer yer yağışların bölgelere düşeceği tahmin ediliyor.

 

Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden edindiğimiz bilgilere göre, yurdun Trakya ve Batı kesimlerinde, Denizli, Aydın, Isparta, Uşak ve Antalya bölgelerinin bugün ve yarın sağanak yağış şeklinde olacağı, hafta sonundan itibaren Çarşamba gününe kadar yağışların olmayacağı bilgisi verildi. Yağışların yağmur şeklinde ve yer yer olacağı belirtildi.

 

 

Denizli İlçelerinde hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

Merkezefendi: Gök gürültülü sağanak yağış 6 ila 15 derece

Pamukkale:  Hafif sağanak yağış 1 ila 15 derece

Acıpayam:  Hafif sağanak yağış 0 ila 13 derece

Babadağ:  Hafif sağanak yağış 4 ila 9 derece

Baklan: Hafif sağanak yağış 2 ila 10 derece

Bekilli:  Hafif sağanak yağış 1 ila 12 derece

Beyağaç: Hafif sağanak yağış 1 ila 11 derece

Buldan: Hafif sağanak yağış 3 ila 11 derece

Bozkurt:  Hafif sağanak yağış 2 ila 12 derece

Çal: Hafif sağanak yağış 0 ila 11 derece

Çardak:  Hafif sağanak yağış 0 ila 11 derece

Çameli:  Hafif sağanak yağış -2 ila 10 derece

Çivril:  Hafif sağanak yağış -1 ila 12 derece

Güney: Hafif sağanak yağış 3 ila 13 derece

Honaz: Hafif sağanak yağış 4 ila 13 derece

Kale: Hafif sağanak yağış 3 ila 8 derece

Sarayköy: Hafif sağanak yağış 4 ila 14 derece

Serinhisar: Hafif sağanak yağış -1 ila 10 derece

Tavas:  Hafif sağanak yağış -2 ila 10 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.