Çamelili çiftçiler 14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarını gezdi

DENİZLİ 02.03.2018 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelili çiftçiler 14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarını gezdi

Çamelili çiftçiler Denizli'deki 14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarını Başkan Cengiz Arslan ile birlikte gezdi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli İlçesinin tarıma dayalı bir şehir olduğunu hatırlattı. Tarımla teknolojinin buluştuğu ve son teknoloji tarım ürünlerinin tanıtıldığı fuarda Çameli Ziraat Odası’da yer aldı. Arslan "İlçe genelinde çeşitli yerel tarım ürünlerimiz var. Bizde Çameli’de yetişen ceviz,elma ve fasulye gibi ürünlerimizi bu fuarda tanıtıyoruz” dedi.     14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı kapılarının açılmasın ardından çiftçiler ile birlikte Ziraat Odası’nın standı fuara gelen ziyaretçiler tarafından büyük beğenisini topladı. Ziraat Odasının standını ziyaret eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz yetkililerden fuarla ilgili bilgi aldı.   Başkan Arslan; “Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimizin de bizim nazarımızda özel bir yerleri vardır. Onların ürettikleri ürünlere daha rahat kavuşa bilmeleri için ova yollarında iyileştirme çalışmaları yaptık” dedi.    

Çamelili çiftçiler Denizli'deki 14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarını Başkan Cengiz Arslan ile birlikte gezdi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli İlçesinin tarıma dayalı bir şehir olduğunu hatırlattı. Tarımla teknolojinin buluştuğu ve son teknoloji tarım ürünlerinin tanıtıldığı fuarda Çameli Ziraat Odası’da yer aldı. Arslan "İlçe genelinde çeşitli yerel tarım ürünlerimiz var. Bizde Çameli’de yetişen ceviz,elma ve fasulye gibi ürünlerimizi bu fuarda tanıtıyoruz” dedi.

 

 

14. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı kapılarının açılmasın ardından çiftçiler ile birlikte Ziraat Odası’nın standı fuara gelen ziyaretçiler tarafından büyük beğenisini topladı. Ziraat Odasının standını ziyaret eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz yetkililerden fuarla ilgili bilgi aldı.

 

Başkan Arslan; “Çameli Belediyesi olarak çiftçilerimizin de bizim nazarımızda özel bir yerleri vardır. Onların ürettikleri ürünlere daha rahat kavuşa bilmeleri için ova yollarında iyileştirme çalışmaları yaptık” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.