Çelik Kasa Hırsızları Polis Telsizleriyle Yakalandı

ASAYİŞ 02.03.2018 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çelik Kasa Hırsızları Polis Telsizleriyle Yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli hırsızlık suçlarına karışmış 1’i cezaevi firari 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak adliyey sevk edildi. Yakalanan hırsızların araçlarında polis telsizi bulundu.   Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “23 Şubat 2018 günü İncilipınar mahallesinde bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüphelinin, Antalya ilinde ikametten hırsızlık ve otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikten sonra Denizli’ye geldikleri tespit edildi. Ayrıca 21Şubat 2018 günü Kervansaray mahallesindeki bir restauranttan çok miktarda alkollü içki çalınması olayını da gerçekleştirdikleri tespit edildi.   28 Şubat 2018 günü Denizli ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları operasyon sonucu şüpheliler Denizli’de yakalandı.   Şüphelilerden S.Ç’ nin sahte kimlikle dolaştığı, cezaevi firarisi olduğu ve 16 dosyadan 20 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı anlaşıldı. Şüphelilere ait kullanmış oldukları araçta yapılan aramada polis telsizleri, biber gazları, dürbün, kilit açmaya yarayan özel aparatlar ve çalmış oldukları içkiler ele geçirildi. Olaylarla ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli hırsızlık suçlarına karışmış 1’i cezaevi firari 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak adliyey sevk edildi. Yakalanan hırsızların araçlarında polis telsizi bulundu.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “23 Şubat 2018 günü İncilipınar mahallesinde bir işyerinden çelik kasa çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüphelinin, Antalya ilinde ikametten hırsızlık ve otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikten sonra Denizli’ye geldikleri tespit edildi. Ayrıca 21Şubat 2018 günü Kervansaray mahallesindeki bir restauranttan çok miktarda alkollü içki çalınması olayını da gerçekleştirdikleri tespit edildi.

 

28 Şubat 2018 günü Denizli ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları operasyon sonucu şüpheliler Denizli’de yakalandı.

 

Şüphelilerden S.Ç’ nin sahte kimlikle dolaştığı, cezaevi firarisi olduğu ve 16 dosyadan 20 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı anlaşıldı. Şüphelilere ait kullanmış oldukları araçta yapılan aramada polis telsizleri, biber gazları, dürbün, kilit açmaya yarayan özel aparatlar ve çalmış oldukları içkiler ele geçirildi. Olaylarla ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.