Çal-Bekilli yol ayrımında kaza!

DENİZLİ 04.03.2018 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çal-Bekilli yol ayrımında kaza!

Çal-Bekilli yol ayrımında havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan kavşakta meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı   Edinilen bilgiye göre, bugün saat 11.30 sularında yük yüklü bir TIR yolun kaygan olması dolayısı ile dikkatsizlik sonucu, seyir halindeki 20 R 9937 hat minibüsüne çarpmamak için yoğun uğraş gösterdi. Direksiyonu kıran TIR sürücüsü çarpışmaya engel olamadı ve minibüsün sağ arka tarafından sıyırarak kavşaktaki refüje çıktı. Refüjü aşan TIR yol kenarında bulunan yolcu durağına çarptı. Durakta kimsenin olmaması olası facianın eşiğinden dönüldü.     Meydana gelen kazada yaralanan olmazken her iki araçta ve durakta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.           FOTO: Halil Kalkan

Çal-Bekilli yol ayrımında havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan kavşakta meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 11.30 sularında yük yüklü bir TIR yolun kaygan olması dolayısı ile dikkatsizlik sonucu, seyir halindeki 20 R 9937 hat minibüsüne çarpmamak için yoğun uğraş gösterdi. Direksiyonu kıran TIR sürücüsü çarpışmaya engel olamadı ve minibüsün sağ arka tarafından sıyırarak kavşaktaki refüje çıktı. Refüjü aşan TIR yol kenarında bulunan yolcu durağına çarptı. Durakta kimsenin olmaması olası facianın eşiğinden dönüldü.

 

 

Meydana gelen kazada yaralanan olmazken her iki araçta ve durakta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

FOTO: Halil Kalkan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.