Denizli'de zincirleme kaza: 4 araç çarpıştı

ASAYİŞ 05.03.2018 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de zincirleme kaza: 4 araç çarpıştı

Denizli Kayalık Caddesi’nde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 4 araçta maddi hasar meydana gelirken 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; kaza bugün saat.15.00 sularında, Kayalık Caddesi ile Turan Güneş Caddesi’nin kesiştiği ışıklarda meydana geldi. Kazada dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle 4 araç birbirine girdi.   İddialara göre 48 D 1902 plakalı ticari araç sürücüsünün hızlı olduğu  ve karşı yönden gelen bir başka ticari araca çarpmaktan sıyırarak kurtulduğu aynasını kırdığı belirtildi. Bu manevradan kurtulan araç önündeki 20 T 0128 plakalı taksiye arkadan çarptı. Çarpışma sonrası taksi şoförü kontrolü kaybederek direğe çarparak durabildi.     48 D 1902 plakalı ticari aracın çarpışma sonrası açılan hava yastığı, sürücünün önünü görmesini engelledi ve kaza esnasında şok yaşayan şoför bir başka araca çarparak durabildi.Kazada zincirleme kazaya karışan 4 araçta maddi hasar meydana gelirken ticari araç sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.     Meydana gelen kaza anında yayaların olmaması kaza ucuz atlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.       FOTO: Taylan Özgür    

Denizli Kayalık Caddesi’nde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 4 araçta maddi hasar meydana gelirken 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; kaza bugün saat.15.00 sularında, Kayalık Caddesi ile Turan Güneş Caddesi’nin kesiştiği ışıklarda meydana geldi. Kazada dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle 4 araç birbirine girdi.

 

İddialara göre 48 D 1902 plakalı ticari araç sürücüsünün hızlı olduğu  ve karşı yönden gelen bir başka ticari araca çarpmaktan sıyırarak kurtulduğu aynasını kırdığı belirtildi. Bu manevradan kurtulan araç önündeki 20 T 0128 plakalı taksiye arkadan çarptı. Çarpışma sonrası taksi şoförü kontrolü kaybederek direğe çarparak durabildi.

 

 

48 D 1902 plakalı ticari aracın çarpışma sonrası açılan hava yastığı, sürücünün önünü görmesini engelledi ve kaza esnasında şok yaşayan şoför bir başka araca çarparak durabildi.Kazada zincirleme kazaya karışan 4 araçta maddi hasar meydana gelirken ticari araç sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

 

Meydana gelen kaza anında yayaların olmaması kaza ucuz atlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

FOTO: Taylan Özgür

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.