Öğrencilerden Afrin kahramanlarına mektup

DENİZLİ 06.03.2018 - 08:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğrencilerden Afrin kahramanlarına mektup

Denizli'de ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla 1250 mektup gönderdi.  Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Denizli İl Temsilciliği tarafından başlatılan "Mehmetçiğe Mektup Projesi" kapsamında bine yakın ortaokul öğrencisi, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup yazdı. Öğrenciler, mektuplarına Türk bayrağı ve zeytin dalı taşıyan güvercin resmi çizerek duygularını anlatmaya çalıştı. Öğrenci velileri tarafından askerler için örülen atkı ve bereler de mektuplar ile birlikte kargoya verildi.    TUGVA İl Temsilcisi Fatih Gün, '' Bugün Afrin’de Vatanımıza göz diken hain terör örgütleri ve perde arkasındaki güçlerle savaş halindedir.  Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüz yıllardır bu topraklara göz diken hainlere, düşmanlara, terör örgütlerine, bu aziz millet, bu şanlı ordu dün nasıl izin vermediyse bugünde izin vermeyecektir. Yedi düvele nasıl meydan okuduysa, Çanakkale’yi nasıl geçirtmediyse bugünde meydan okuyacak, bugünde geçirtmeyecektir.   Dün Malarzgirt’te, Mohaçta, Niğbolu’da, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de, 15 Temmuz ihanet gecesinde şanlı Ordumuz ve aziz milletimiz nasıl bir ve beraber olduysa bugün de, yarın da Afrin,  Zeytindalı operasyonun da aynı iman ve kararlılıkla tek yürek, tek bilek olmuştur ve de olacaktır.  Hainler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır.   Afrin operasyonundaki Mehmetçiklerimize moral vermek amacıyla Denizli'deki ortaokul öğrencilerimiz duygularını ifade eden 1250 mektup yazdı. Velilerimiz askerlerimiz üşümesin diye atkı ve bereler örerek her zaman Mehmetçiğimizin yanlarında olduklarını söylediler. Bizler de kargolarımızın gönderimini sağladık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.   

Denizli'de ortaokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere moral vermek amacıyla 1250 mektup gönderdi. 


Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Denizli İl Temsilciliği tarafından başlatılan "Mehmetçiğe Mektup Projesi" kapsamında bine yakın ortaokul öğrencisi, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup yazdı. Öğrenciler, mektuplarına Türk bayrağı ve zeytin dalı taşıyan güvercin resmi çizerek duygularını anlatmaya çalıştı. Öğrenci velileri tarafından askerler için örülen atkı ve bereler de mektuplar ile birlikte kargoya verildi. 

 


TUGVA İl Temsilcisi Fatih Gün, '' Bugün Afrin’de Vatanımıza göz diken hain terör örgütleri ve perde arkasındaki güçlerle savaş halindedir.  Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüz yıllardır bu topraklara göz diken hainlere, düşmanlara, terör örgütlerine, bu aziz millet, bu şanlı ordu dün nasıl izin vermediyse bugünde izin vermeyecektir. Yedi düvele nasıl meydan okuduysa, Çanakkale’yi nasıl geçirtmediyse bugünde meydan okuyacak, bugünde geçirtmeyecektir.

 

Dün Malarzgirt’te, Mohaçta, Niğbolu’da, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de, 15 Temmuz ihanet gecesinde şanlı Ordumuz ve aziz milletimiz nasıl bir ve beraber olduysa bugün de, yarın da Afrin,  Zeytindalı operasyonun da aynı iman ve kararlılıkla tek yürek, tek bilek olmuştur ve de olacaktır.  Hainler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır.

 

Afrin operasyonundaki Mehmetçiklerimize moral vermek amacıyla Denizli'deki ortaokul öğrencilerimiz duygularını ifade eden 1250 mektup yazdı. Velilerimiz askerlerimiz üşümesin diye atkı ve bereler örerek her zaman Mehmetçiğimizin yanlarında olduklarını söylediler. Bizler de kargolarımızın gönderimini sağladık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.