Açık Kapı Sonuçları

DENİZLİ 07.03.2018 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Açık Kapı Sonuçları

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada ‘Açık Kapı Proje2 kapsamında ilk faailyetinde 29 başvurun yapıldığı, yapılan başvuruların 11’i internet üzerinden 18’i ise açık kapı bürosundan bireysel başvuru üzerinden yapıldığı belirtildi. Valilik başvuru sonuçlarını https://www.acikkapi.gov.tr/ adresinde yapılabileceğini duyurdu.   Yapılan açıklamada; Bakanlığımızca 180 Günlük Eylem Planı doğrultusunda 81 il valiliğinde ve tüm kaymakamlıklarda kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla Açık Kapı Projesi hayata geçirilecek olup, ikinci faz olarak ilimizde 15 Şubat 2018 tarihinde faaliyete geçmiştir.   15 Şubat 2018 tarihinde İlimizde faaliyete geçen Açık Kapı Büromuz 15.02.2018 ve 01.03.2018 tarihleri arasında toplam 29 başvuru almış olup; başvuruların 11’i https://www.acikkapi.gov.tr/ adresi üzerinden, 18’i ise Açık Kapı Büromuza yapılan bireysel başvurulardır. 7 iş günü içerisinde Sonuçlandırılan 26 başvuru için başvuru sahiplerine SMS yolu ile başvurusu hakkında bilgi verilmiştir olup Başvurusu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, başvuru takip numaraları ile https://www.acikkapi.gov.tr/ adresinden sorgulama yapabilmektedir.  

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada ‘Açık Kapı Proje2 kapsamında ilk faailyetinde 29 başvurun yapıldığı, yapılan başvuruların 11’i internet üzerinden 18’i ise açık kapı bürosundan bireysel başvuru üzerinden yapıldığı belirtildi. Valilik başvuru sonuçlarını https://www.acikkapi.gov.tr/ adresinde yapılabileceğini duyurdu.

 

Yapılan açıklamada; Bakanlığımızca 180 Günlük Eylem Planı doğrultusunda 81 il valiliğinde ve tüm kaymakamlıklarda kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla Açık Kapı Projesi hayata geçirilecek olup, ikinci faz olarak ilimizde 15 Şubat 2018 tarihinde faaliyete geçmiştir.

 

15 Şubat 2018 tarihinde İlimizde faaliyete geçen Açık Kapı Büromuz 15.02.2018 ve 01.03.2018 tarihleri arasında toplam 29 başvuru almış olup; başvuruların 11’i https://www.acikkapi.gov.tr/ adresi üzerinden, 18’i ise Açık Kapı Büromuza yapılan bireysel başvurulardır. 7 iş günü içerisinde Sonuçlandırılan 26 başvuru için başvuru sahiplerine SMS yolu ile başvurusu hakkında bilgi verilmiştir olup Başvurusu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, başvuru takip numaraları ile https://www.acikkapi.gov.tr/ adresinden sorgulama yapabilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.