Denizli-Ankara yolunda kaza

ASAYİŞ 09.03.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Ankara yolunda kaza

Denizli –Ankara Yolunda kavşakta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Organize yolu Pınarken Mahallesi’nde kavşakta meydana gelen kazada 20 ANU 01 plakalı otomobil ile 43 DA 203 plakalı kamyonet dikkatsizlik sonucu çarpıştı. İddialara göre kontrolsüz şekilde kavşağa girmeye çalışan otomobil sürücüsü arkadan gelen kamyonet sürücüsünün ona çarpmamak için direksiyonu kırmasına rağmen kazaya engel olmadı. Önce otomobile ardından kavşaktaki refüje çarpan kamyonet devrildi. Kazada Kamyonet sürücüsü yaralandı.     Çevredekilerin ve diğer sürücülerin müdahale ettiği kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yolun güvenliğini aldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli –Ankara Yolunda kavşakta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Organize yolu Pınarken Mahallesi’nde kavşakta meydana gelen kazada 20 ANU 01 plakalı otomobil ile 43 DA 203 plakalı kamyonet dikkatsizlik sonucu çarpıştı. İddialara göre kontrolsüz şekilde kavşağa girmeye çalışan otomobil sürücüsü arkadan gelen kamyonet sürücüsünün ona çarpmamak için direksiyonu kırmasına rağmen kazaya engel olmadı. Önce otomobile ardından kavşaktaki refüje çarpan kamyonet devrildi. Kazada Kamyonet sürücüsü yaralandı.

 

 

Çevredekilerin ve diğer sürücülerin müdahale ettiği kaza 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yolun güvenliğini aldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.