PAÜ’lü Öğrenciler Mühendisliği Anlatıyor

EĞİTİM 14.03.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAÜ’lü Öğrenciler Mühendisliği Anlatıyor

Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE ) okuyan öğrenciler ilkokul ve Ortaokullarda Sosyal Sorumluluk Projeleri adını verdikleri proje ile mühendisliği anlatarak gelecek nesillere bilim ve mühendisliği aşılıyorlar.   Pamukkale Üniversitesinde IEEE gönüllüsü olan topluluk danışmanların başlattığı proje ile Çameli İlçesi Elmalı Mahallesi ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrenciler geleceklerinde eğitim alabilecekleri yeni yolları öğrettiler.     Pamukkale Üniversitesinde Mühendislik Bölümlerinde okuyan 15 Öğrenci Çameli İlçesi Elmalı Mahallesindeki Elmalı İlkokul ve Ortaokul giderek öğrencilere farkındalık yaratarak okudukları bölümleri, iş imkanlarını, eğitim imkanlarını ve kendi tecrübelerini minik öğrencilerle eğlenceli ve bilgilendirici sunumlar ile desteklenen bilgi ve eğitici oyuncakları ile öğrencilere mühendisliği anlattılar.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun Elmalı İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerinle ve Okul Öğretmenleri sohbet ederek yaptıkları proje ile ilgili bilgi aldılar. Başkan Arslan; “ Öğrencilerimiz geleceğin mesleklerini artık küçük yaşta belirliyorlar. Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE) grubu öğrencilerimize basit fen deneyleri ekip çalışması içeren oyunlarla mühendisliği anlattılar. Başta Pamukkale Üniversitesi rektörü Prof.Dr Hüseyin Bağ’a ve Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE ) okuyan öğrencilerin ilçemize geldikleri ve yaptıkları proje çalışmasından dolayı teşekkür ederim” dedi.        

Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE ) okuyan öğrenciler ilkokul ve Ortaokullarda Sosyal Sorumluluk Projeleri adını verdikleri proje ile mühendisliği anlatarak gelecek nesillere bilim ve mühendisliği aşılıyorlar.

 

Pamukkale Üniversitesinde IEEE gönüllüsü olan topluluk danışmanların başlattığı proje ile Çameli İlçesi Elmalı Mahallesi ilkokul ve ortaokul çağındaki öğrenciler geleceklerinde eğitim alabilecekleri yeni yolları öğrettiler.

 

 

Pamukkale Üniversitesinde Mühendislik Bölümlerinde okuyan 15 Öğrenci Çameli İlçesi Elmalı Mahallesindeki Elmalı İlkokul ve Ortaokul giderek öğrencilere farkındalık yaratarak okudukları bölümleri, iş imkanlarını, eğitim imkanlarını ve kendi tecrübelerini minik öğrencilerle eğlenceli ve bilgilendirici sunumlar ile desteklenen bilgi ve eğitici oyuncakları ile öğrencilere mühendisliği anlattılar.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun Elmalı İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerinle ve Okul Öğretmenleri sohbet ederek yaptıkları proje ile ilgili bilgi aldılar. Başkan Arslan; “ Öğrencilerimiz geleceğin mesleklerini artık küçük yaşta belirliyorlar. Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE) grubu öğrencilerimize basit fen deneyleri ekip çalışması içeren oyunlarla mühendisliği anlattılar. Başta Pamukkale Üniversitesi rektörü Prof.Dr Hüseyin Bağ’a ve Pamukkale Üniversitesi Araştırma Geliştirme Topluluğu ( IEEE ) okuyan öğrencilerin ilçemize geldikleri ve yaptıkları proje çalışmasından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.