Bakan Lütfi Elvan Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 15.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Lütfi Elvan Denizli'ye geliyor!

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın başkanlığında 11. Kalkınma Planı EGE Bölge Toplantısı’nın Denizli’de yapılacağını bildirdi.   Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada toplantı ile ilgili şu bilgileri verdi: “16 Mart 2018 Cuma Günü Dedeman Park Otel’de saat 09.30’da Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın konuşmalarıyla başlayacak olan toplantı sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 bölüm halinde gün boyu devam edecek.   Kalkınma Bakanlığı ve GEKA ( Güney Ege Kalkınma Ajansı ) tarafından organize edilen toplantıya Denizli, İzmir, Aydın, Muğla, Afyon Karahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin Valileri, Belediye Başkanları ve bu 8 ilde bulunan 15 Üniversite’den yetkililer ve bu illerdeki 37 tane Oda, Borsa ve Birlikler katılacak” dedi.    

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın başkanlığında 11. Kalkınma Planı EGE Bölge Toplantısı’nın Denizli’de yapılacağını bildirdi.

 

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada toplantı ile ilgili şu bilgileri verdi: “16 Mart 2018 Cuma Günü Dedeman Park Otel’de saat 09.30’da Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın konuşmalarıyla başlayacak olan toplantı sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 bölüm halinde gün boyu devam edecek.

 

Kalkınma Bakanlığı ve GEKA ( Güney Ege Kalkınma Ajansı ) tarafından organize edilen toplantıya Denizli, İzmir, Aydın, Muğla, Afyon Karahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin Valileri, Belediye Başkanları ve bu 8 ilde bulunan 15 Üniversite’den yetkililer ve bu illerdeki 37 tane Oda, Borsa ve Birlikler katılacak” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.