Çelik kasa hırsızları polisten kaçamadı

ASAYİŞ 15.03.2018 - 18:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çelik kasa hırsızları polisten kaçamadı

Denizli’de girdikleri 1 ev, 6 iş yeri ve fabrikadan çelik kasa hırsızlığı yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.   Kentte 3 ay içerisinde toplamda 1 ev 6 iş yeri ve fabrikadan çelik kasa hırsızlığı yaşanması üzerine harekete geçen polis, olayın şüphelilerinin F.Ç., ve A.Ç., isimli şahıslar olduğunu tespit etti.   Bunun üzerine operasyon düzenleyen ekipler şahısların evlerine baskın yaptı. Baskınlarda şahısların evleri ile birlikte kullandıkları araçlarda arama yapan ekipler çalıntı olduğu tepsit edilen malzemeler ile birlikte farklı ülkelere ait banknotlar buldu. Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi. 

Denizli’de girdikleri 1 ev, 6 iş yeri ve fabrikadan çelik kasa hırsızlığı yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

 
Kentte 3 ay içerisinde toplamda 1 ev 6 iş yeri ve fabrikadan çelik kasa hırsızlığı yaşanması üzerine harekete geçen polis, olayın şüphelilerinin F.Ç., ve A.Ç., isimli şahıslar olduğunu tespit etti.

 

Bunun üzerine operasyon düzenleyen ekipler şahısların evlerine baskın yaptı. Baskınlarda şahısların evleri ile birlikte kullandıkları araçlarda arama yapan ekipler çalıntı olduğu tepsit edilen malzemeler ile birlikte farklı ülkelere ait banknotlar buldu. Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.