Çameli’de “Şüheda’ya Vefa” sabahı

DENİZLİ 19.03.2018 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de “Şüheda’ya Vefa” sabahı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çameli’de  18 Mart sabahı, sabah namazının ardından program düzenlendi.   Sabah namazının ardından başlayan programda Kuran’ı Kerim ve ayetlerin okunmasının ardından tekbirler ve salât ü selamlarla aziz şehitlerin ruhları şad edildi.     İlçe Müftüsü Bayram Danacı “Bir destanımız var, adı Çanakkale destanı, bu destanda şehit olanlar var, Bu destanı şehitler yazdı. Bu destanı gaziler yazdı. Bu destanı yüreğinde gönlünde vatan sevgisini ve Allah sevgisini taşıyan koca insanlar yazdı. Çanakkale savaşında 200 binin üzerinde evladımız bayrağımız için namusumuz için canlarını feda ettiler" dedi.   Çanakkale Şehitleri’ni anma programı kapsamında namaz sonrası vatandaşlara, Çanakkale’de vatanını savunmak için mücadele veren askerlerin yaşadıklarının hissedilmesi için “ Çorba ” dağıtıldı.  

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çameli’de  18 Mart sabahı, sabah namazının ardından program düzenlendi.

 

Sabah namazının ardından başlayan programda Kuran’ı Kerim ve ayetlerin okunmasının ardından tekbirler ve salât ü selamlarla aziz şehitlerin ruhları şad edildi.

 

 

İlçe Müftüsü Bayram Danacı “Bir destanımız var, adı Çanakkale destanı, bu destanda şehit olanlar var, Bu destanı şehitler yazdı. Bu destanı gaziler yazdı. Bu destanı yüreğinde gönlünde vatan sevgisini ve Allah sevgisini taşıyan koca insanlar yazdı. Çanakkale savaşında 200 binin üzerinde evladımız bayrağımız için namusumuz için canlarını feda ettiler" dedi.

 

Çanakkale Şehitleri’ni anma programı kapsamında namaz sonrası vatandaşlara, Çanakkale’de vatanını savunmak için mücadele veren askerlerin yaşadıklarının hissedilmesi için “ Çorba ” dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.