Buldan'da akılalmaz kaza: 1 yaralı

DENİZLİ 21.03.2018 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da akılalmaz kaza: 1 yaralı

Buldan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı.   Kaza, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mutlu K. idaresindeki 20 RR 373 plakalı otomobil, bulvar üzerinde seyir halindeyken kontrolden çıktı. Yan yatan araç kaldırım üzerinde takla atarak bir binanın bahçe duvarına çarpıp askıda kaldı. Kazanın ardından araç içerisinde sıkışan sürücü Mutlu K. olay yerine gelen Buldan Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 acil servis ekipleri tarafından çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü ambulansla Denizli’de bir hastaneye kaldırıldı.    Bahçeye düşen otomobil daha sonra çekici ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralının durumun iyi olduğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.        

Buldan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Kaza, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mutlu K. idaresindeki 20 RR 373 plakalı otomobil, bulvar üzerinde seyir halindeyken kontrolden çıktı. Yan yatan araç kaldırım üzerinde takla atarak bir binanın bahçe duvarına çarpıp askıda kaldı. Kazanın ardından araç içerisinde sıkışan sürücü Mutlu K. olay yerine gelen Buldan Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 acil servis ekipleri tarafından çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü ambulansla Denizli’de bir hastaneye kaldırıldı. 

 

Bahçeye düşen otomobil daha sonra çekici ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralının durumun iyi olduğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.