Denizli'de Hava Durumu!

DENİZLİ 22.03.2018 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Hava Durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son tahminlere göre Denizli’de havanın Cuma günü ve hafta sonu yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   Denizli'de hava sıcaklığı en düşük 14 en yüksel 19 derece olacağı tahmin edilirken, Cuma günü havanın yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı belirtildi.  Bugün rügarın güneyden 32 km/sa hızında olduğu yarın öğle saatlerine kadar rüzgarlı olacağı ve akabinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.   Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede bir düşüş beklenmezken Cumartesi yağışlı, Pazar günü ise hafif yağışlı olacağı belirtildi.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son tahminlere göre Denizli’de havanın Cuma günü ve hafta sonu yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli'de hava sıcaklığı en düşük 14 en yüksel 19 derece olacağı tahmin edilirken, Cuma günü havanın yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı belirtildi.  Bugün rügarın güneyden 32 km/sa hızında olduğu yarın öğle saatlerine kadar rüzgarlı olacağı ve akabinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede bir düşüş beklenmezken Cumartesi yağışlı, Pazar günü ise hafif yağışlı olacağı belirtildi.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.