Kasapoğlu’ndan Vali Karahan’a Çağrı: Açıklayın!

DENİZLİ 23.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kasapoğlu’ndan Vali Karahan’a Çağrı: Açıklayın!

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Denizli Valisi Hasan Karahan’ın, ulus kavşağına konulan bomba düzeneği hakkında bilgilendirme açıklaması yapmaya davet etti.   Başkan Kasapoğlu; “2 Mart 2018 tarihinde şehrimizin Antalya Karayolu ile kesişen Ulus Kavşağında, bir trafik lambası içine yerleştirilen  bombalı bir düzenek tespit edilmişti.   Bir belediye çalışanımızın dikkat ve duyarlılığı sayesinde fark edilen bu bomba düzeneği polis ekipleri tarafından insanlara ve çevreye zarar vermeden imha edilmişti. Aradan 20 gün geçmesine rağmen Denizli Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü olayın gerçek yüzü hakkında bir açıklama yapmadı. İlimizde uzun yıllardır görülmeyen cinayet, suikast, katliam ve terör amaçlı olduğu açık olan bu tür olaylar karşısında halkın bilgilendirilmemesi doğru değildir. Çünkü bu olay bir ya da birkaç kişiyi ilgilendiren polisiye bir vaka değildir.   Bu bombalı düzeneğin hedefi kim ya da kimlerdi? O tarihte Tavas'taki şehit cenazesine katılmak için Denizli'ye gelen İçişleri Bakanı, Jandarma Genel Komutanı mıydı? Her gün oradaki kavşakta trafik görevi yapan polis ekipleri miydi? Yoksa başka bir şey miydi? Bunlar açıklığa kavuşturulmalı ve Denizli halkı bilgilendirilmeli ve uyarılmalıdır. Terörle mücadelede halkın desteği olmazsa başarı kazanılamaz. Terör le mücadele devlet ve milletin topyekûn elele vermesi ve çabasıyla başarıya ulaşır.   Yıllardır barış ve huzur ortamı  içinde yaşayan Denizlimizde panik yaratmayalım. Bu doğru, ama halkımızın da bu tür terör tehdit ve tehlikelerine karşı doğru bilgilerle donatılması ve uyarılması gereklidir. Hiç bir tehdit halktan saklanarak, gizlenerek bertaraf edilemez. Terörün şakası yoktur. İhmali canlarımıza ve şehitlerimize mal olur” dedi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Denizli Valisi Hasan Karahan’ın, ulus kavşağına konulan bomba düzeneği hakkında bilgilendirme açıklaması yapmaya davet etti.

 

Başkan Kasapoğlu; “2 Mart 2018 tarihinde şehrimizin Antalya Karayolu ile kesişen Ulus Kavşağında, bir trafik lambası içine yerleştirilen  bombalı bir düzenek tespit edilmişti.

 

Bir belediye çalışanımızın dikkat ve duyarlılığı sayesinde fark edilen bu bomba düzeneği polis ekipleri tarafından insanlara ve çevreye zarar vermeden imha edilmişti. Aradan 20 gün geçmesine rağmen Denizli Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü olayın gerçek yüzü hakkında bir açıklama yapmadı. İlimizde uzun yıllardır görülmeyen cinayet, suikast, katliam ve terör amaçlı olduğu açık olan bu tür olaylar karşısında halkın bilgilendirilmemesi doğru değildir. Çünkü bu olay bir ya da birkaç kişiyi ilgilendiren polisiye bir vaka değildir.

 

Bu bombalı düzeneğin hedefi kim ya da kimlerdi? O tarihte Tavas'taki şehit cenazesine katılmak için Denizli'ye gelen İçişleri Bakanı, Jandarma Genel Komutanı mıydı? Her gün oradaki kavşakta trafik görevi yapan polis ekipleri miydi? Yoksa başka bir şey miydi? Bunlar açıklığa kavuşturulmalı ve Denizli halkı bilgilendirilmeli ve uyarılmalıdır. Terörle mücadelede halkın desteği olmazsa başarı kazanılamaz. Terör le mücadele devlet ve milletin topyekûn elele vermesi ve çabasıyla başarıya ulaşır.

 

Yıllardır barış ve huzur ortamı  içinde yaşayan Denizlimizde panik yaratmayalım. Bu doğru, ama halkımızın da bu tür terör tehdit ve tehlikelerine karşı doğru bilgilerle donatılması ve uyarılması gereklidir. Hiç bir tehdit halktan saklanarak, gizlenerek bertaraf edilemez. Terörün şakası yoktur. İhmali canlarımıza ve şehitlerimize mal olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.