Hastanede Doğum Günü Kutladı

DENİZLİ 27.03.2018 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hastanede Doğum Günü Kutladı

Uzun zamandır Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde yatan 14 yaşındaki Talya Köse kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü ile sevindi.   PAÜ hastaneleri Çocuk Kardiyoloji servisinde 7 haftadır tedavi gören Talya, doğum gününü hastanede doktorlar ve hemşirelerin yaptığı sürpriz parti ile kutladı.   Hastası hakkında bilgi veren Çocuk Kardiyoloji BD Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses, kalp kapaklarında enfeksiyon, iltehap içeren kitleler ve kalp yetersizliği nedeniyle yatırılarak enfektif endokardit ve kalp yetersizliği tedavisi alan Talya için, "Talya artık bizim kızımız gibi oldu. Kendisi iki aydır büyük bir sabır örneği sergiliyor. Doğum günü olduğunu öğrenince kendisine sürpriz yapmak istedik" dedi.   Mutluluğunu doktorları ile paylaşan Talya “ Doktorlarımı ve hemşirelerimi çok seviyorum. Onlar da benim ailem gibi oldu, herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.  

Uzun zamandır Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde yatan 14 yaşındaki Talya Köse kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü ile sevindi.

 

PAÜ hastaneleri Çocuk Kardiyoloji servisinde 7 haftadır tedavi gören Talya, doğum gününü hastanede doktorlar ve hemşirelerin yaptığı sürpriz parti ile kutladı.

 

Hastası hakkında bilgi veren Çocuk Kardiyoloji BD Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses, kalp kapaklarında enfeksiyon, iltehap içeren kitleler ve kalp yetersizliği nedeniyle yatırılarak enfektif endokardit ve kalp yetersizliği tedavisi alan Talya için, "Talya artık bizim kızımız gibi oldu. Kendisi iki aydır büyük bir sabır örneği sergiliyor. Doğum günü olduğunu öğrenince kendisine sürpriz yapmak istedik" dedi.

 

Mutluluğunu doktorları ile paylaşan Talya “ Doktorlarımı ve hemşirelerimi çok seviyorum. Onlar da benim ailem gibi oldu, herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.