Denizliler ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ kampanyasına destek verdi

DENİZLİ 27.03.2018 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizliler ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ kampanyasına destek verdi

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından başlatılan ‘Belediyeler Çocuk Parklarına Kamera Koysun’ kampanyasına Denizli’deki vatandaşlar da destek verdi.  Denizi’nin Merkezefendi ilçesinde çocuklarını ve torunlarını oynamaları için parka getiren vatandaşlar, onların güvenlikleri ve istismar olaylarının önüne geçilmesi için İHA ve TGRT Haber'in gündeme getirdiği ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ çağrısına tam destek verdi. Torununu oynaması için parka getiren Birsen Sezenuçan, torununun parka kesinlikle yalnız göndermediğini ifade ederek, kamera konulmasının çocukların güvenliği açısından çok önemli olacağını kaydetti. Sezenuçan, "Bu konu çok iyi olur. Ortalık bozuldu, bilmiyor musunuz? Çocuklara yönelik istismar var, hepsi var. Parka yalnız geldiklerinde endişemiz oluyor, yalnız zaten göndermem. Ben anneanne oluyorum gözüm hep onda. Organ mafyaları falan hepsi var" dedi.  Ayşe Moroğlu da kamera konusunun çok iyi olacağını vurgulayarak şunları söyledi: "Kamera konulsun, çocuklarımıza ne olur ne olmaz onların güvenliği için istiyoruz. Ortalığın hayrı yok ve çocuk sapıkları oluyor. Çocuklarımızın güvenliğini istiyoruz.”     

TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından başlatılan ‘Belediyeler Çocuk Parklarına Kamera Koysun’ kampanyasına Denizli’deki vatandaşlar da destek verdi. 


Denizi’nin Merkezefendi ilçesinde çocuklarını ve torunlarını oynamaları için parka getiren vatandaşlar, onların güvenlikleri ve istismar olaylarının önüne geçilmesi için İHA ve TGRT Haber'in gündeme getirdiği ‘Çocuk Parklarına Kamera Konulsun’ çağrısına tam destek verdi. Torununu oynaması için parka getiren Birsen Sezenuçan, torununun parka kesinlikle yalnız göndermediğini ifade ederek, kamera konulmasının çocukların güvenliği açısından çok önemli olacağını kaydetti. Sezenuçan, "Bu konu çok iyi olur. Ortalık bozuldu, bilmiyor musunuz? Çocuklara yönelik istismar var, hepsi var. Parka yalnız geldiklerinde endişemiz oluyor, yalnız zaten göndermem. Ben anneanne oluyorum gözüm hep onda. Organ mafyaları falan hepsi var" dedi. 


Ayşe Moroğlu da kamera konusunun çok iyi olacağını vurgulayarak şunları söyledi: "Kamera konulsun, çocuklarımıza ne olur ne olmaz onların güvenliği için istiyoruz. Ortalığın hayrı yok ve çocuk sapıkları oluyor. Çocuklarımızın güvenliğini istiyoruz.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.