Kitap Fuarı'nda ilk kitabını tanıtacak!

DENİZLİ 30.03.2018 - 18:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kitap Fuarı'nda ilk kitabını tanıtacak!

Denizlili şair, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nda ilk çıkardığı kitabını okurlar ile buluşturma imkânı bulacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı, EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birçok ünlü yazarın ve yayın evlerinin yer aldığı kitap fuarında yerel yazarlarda kitaplarını tanıtma fırsatı bulacak.   Bunlardan biriside 20 yıldır yazdığı ve biriktirdiği 130’a yakın şiirlerini kitaplaştıran Cengiz Savaş, “ Bir İhtimal Miydi” adlı şiir kitabı ile okurların karşısına çıkacak. 1997 yılından itibaren yazdığı şiirleri biriktiren Savaş, karma yazdığı şiirlerini 2017 yılında ilk baskısını çıkardı. 2 Nisan günü Kitap Fuarı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırmış olduğu stant da yerini alacak.. İlk kez okurların karşısına çıkacak olan genç şair, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kitap Fuar’ında böyle bir imkanın kendilerine verildiği için başta Başkan Osman Zolan’a ve bu projede yer alan herkese teşekkür etti.     CENGİZ SAVAŞ KİMDİR? 1983 yılında Erzurum/ Hınıs ilçesinde doğdu. İlkokul ve Orta Okulu Hınıs’ta okuyan Savaş, daha sonra Hınıs İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Denizli’ye yerleşen Savaş, Denizli Otobüs Terminali’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Cengiz Savaş, şiire merakından dolayı duygularını kaleme alarak 130’u aşkın şiir yazarak kitaplaştırdı.  

Denizlili şair, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nda ilk çıkardığı kitabını okurlar ile buluşturma imkânı bulacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı, EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birçok ünlü yazarın ve yayın evlerinin yer aldığı kitap fuarında yerel yazarlarda kitaplarını tanıtma fırsatı bulacak.

 

Bunlardan biriside 20 yıldır yazdığı ve biriktirdiği 130’a yakın şiirlerini kitaplaştıran Cengiz Savaş, “ Bir İhtimal Miydi” adlı şiir kitabı ile okurların karşısına çıkacak. 1997 yılından itibaren yazdığı şiirleri biriktiren Savaş, karma yazdığı şiirlerini 2017 yılında ilk baskısını çıkardı. 2 Nisan günü Kitap Fuarı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırmış olduğu stant da yerini alacak.. İlk kez okurların karşısına çıkacak olan genç şair, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kitap Fuar’ında böyle bir imkanın kendilerine verildiği için başta Başkan Osman Zolan’a ve bu projede yer alan herkese teşekkür etti.

 

 

CENGİZ SAVAŞ KİMDİR?

1983 yılında Erzurum/ Hınıs ilçesinde doğdu. İlkokul ve Orta Okulu Hınıs’ta okuyan Savaş, daha sonra Hınıs İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Denizli’ye yerleşen Savaş, Denizli Otobüs Terminali’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Cengiz Savaş, şiire merakından dolayı duygularını kaleme alarak 130’u aşkın şiir yazarak kitaplaştırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.