Menderes Nehri'ne düşen şahsın kurtarılma anı!

DENİZLİ 31.03.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Menderes Nehri'ne düşen şahsın kurtarılma anı!

Sarayköy’de kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü Menderes Nehri’ne uçtu. Kazada sürücünün kurtarılma anı kameralara yansıdı.    Sarayköy İlçesi Uyanık Mahallesi Ada Köprü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında otomobili ile Menderes Nehri’ne düşen E.Y. itfaiye ekipleri ile Su Altı Arama ve kurtarma ekiplerinin uğraşları sonucu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.   Sular altında kalan otomobilin üstüne çıkarak canını kurtaran sürücü, akıntının hızlı olduğu nehirde hayat mücadelesi verdi.   İşte kurtarılma anı;      

Sarayköy’de kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü Menderes Nehri’ne uçtu. Kazada sürücünün kurtarılma anı kameralara yansıdı. 

 

Sarayköy İlçesi Uyanık Mahallesi Ada Köprü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında otomobili ile Menderes Nehri’ne düşen E.Y. itfaiye ekipleri ile Su Altı Arama ve kurtarma ekiplerinin uğraşları sonucu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

 

Sular altında kalan otomobilin üstüne çıkarak canını kurtaran sürücü, akıntının hızlı olduğu nehirde hayat mücadelesi verdi.

 

İşte kurtarılma anı;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.