Acıpayam'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü

DENİZLİ 04.04.2018 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir kişi evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.   Olay Acıpayam’a bağlı Benlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Benlik Mahallesi Yenice mevkiinde ikamet eden 38 yaşındaki Mutlu Aysel evinin arkasında bulunan ve kendisine ait ağılın önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce av tüfeği ile vuruldu. Ağır yaralanan şahıs tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.   Hayatını kaybeden şahıs 12 kalibrelik av tüfeği ile sağ omzundan ve sağ baldırından vurulduğu tespit edildi.   Jandarma olayla ilgili çok yönlü olarak soruşturma başlattı. Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde bir kişi evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

 

Olay Acıpayam’a bağlı Benlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Benlik Mahallesi Yenice mevkiinde ikamet eden 38 yaşındaki Mutlu Aysel evinin arkasında bulunan ve kendisine ait ağılın önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce av tüfeği ile vuruldu. Ağır yaralanan şahıs tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Hayatını kaybeden şahıs 12 kalibrelik av tüfeği ile sağ omzundan ve sağ baldırından vurulduğu tespit edildi.

 

Jandarma olayla ilgili çok yönlü olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.