13 ilde düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 21'e yükseldi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2018 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

13 ilde düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 21'e yükseldi

Zonguldak merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığı 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltı sayısı 21'e yükseldi.  Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 'ardışık arama ve kripto şifreleme' yöntemleriyle haberleştikleri ve örgüt üyesi olduğu iddia edilen 13'ü muvazzaf 16 asker olmak üzere askerlerden sorumlu 5'i mahrem imam 21 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.  Zonguldak merkezli ve TEM ekiplerince başlatılan operasyon İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Şırnak, Çorum, Bingöl, Çanakkale, Karabük, Denizli, Manisa ve Yalova'de belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirildi. Dün gözaltına alınan 13 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmüştü. Ekiplerin sürdürdüğü operasyon aranan 8 şüpheli daha yakalandı. Böylece operasyon kapsamında gözaltı sayısı 21'e yükseldi.  Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler incelenmek üzere emniyete götürüldü. 

Zonguldak merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığı 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltı sayısı 21'e yükseldi. 


Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, 'ardışık arama ve kripto şifreleme' yöntemleriyle haberleştikleri ve örgüt üyesi olduğu iddia edilen 13'ü muvazzaf 16 asker olmak üzere askerlerden sorumlu 5'i mahrem imam 21 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. 


Zonguldak merkezli ve TEM ekiplerince başlatılan operasyon İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Şırnak, Çorum, Bingöl, Çanakkale, Karabük, Denizli, Manisa ve Yalova'de belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirildi. Dün gözaltına alınan 13 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmüştü. Ekiplerin sürdürdüğü operasyon aranan 8 şüpheli daha yakalandı. Böylece operasyon kapsamında gözaltı sayısı 21'e yükseldi. 


Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgeler incelenmek üzere emniyete götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.