Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 07.04.2018 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli'ye geliyor!

Denizli AK Parti 6. Olağan İl Kongresi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının nikahına katılmak için bugün Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, resmi programı netleşti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın İl Kongresi’ne katıldıktan sonra saat 15.45’te Ak Vadi Spor Sahası’na helikopter ile gelecek. Saat 16.00’da Hasan Güngör Spor Salonu’nda Ak Parti İl Kongresi’ne katılacak. Kongrede vatandaşlara hitap edecek.   Kongre sonrası, saat 17.30’da Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından 19.00’da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikahına katılarak şahitlik yapacak.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın bitmesinin ardından Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nden yine helikopterle önce Çardak’a ardından da uçakla Ankara’ya hareket ececek

Denizli AK Parti 6. Olağan İl Kongresi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının nikahına katılmak için bugün Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, resmi programı netleşti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın İl Kongresi’ne katıldıktan sonra saat 15.45’te Ak Vadi Spor Sahası’na helikopter ile gelecek. Saat 16.00’da Hasan Güngör Spor Salonu’nda Ak Parti İl Kongresi’ne katılacak. Kongrede vatandaşlara hitap edecek.


 
Kongre sonrası, saat 17.30’da Denizli Valiliği’ni ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından 19.00’da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikahına katılarak şahitlik yapacak.


 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın bitmesinin ardından Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nden yine helikopterle önce Çardak’a ardından da uçakla Ankara’ya hareket ececek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.