Hulisi Kulaklı vefat etti!

DENİZLİ 07.04.2018 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hulisi Kulaklı vefat etti!

Denizli Sanayisinin önemli isimlerinden hayırsever işadamı Hulisi Kulaklı hayatını kaybetti   Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan hayırsever işadamı aynı zamanda eğitim camiasına büyük katkı sağlayan 79 yaşındaki Hulisi Kulaklı sabah saatlerinde kalbine yenik düştü. 2 kız babası olan Kulaklı, kısa ömrüne birçok başarıyı sığdırdı. Akova Çırçır Fabrikası ile iş hayatına adım atan Kulaklı, fabrikayı tekstil fabrikasına çevirerek önemli adım attı. Yaptığı yatırımlarla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Kulaklı, Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı ve Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüttü.    ğitim alanında hayırseverliği ile bilinen Kulaklı, Hulusi Kulaklı Ortaokulu, Semiha Kulaklı Anaokulu, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu, Mustafa Kulaklı Ortaokulu’nu yaptırdı.   Hayırsever iş adamı Hulusi Kulaklı cenazesi bugün Ulucami’de kılınan öğle namazının ardından İlbade mezarlığında toprağa verildi.

Denizli Sanayisinin önemli isimlerinden hayırsever işadamı Hulisi Kulaklı hayatını kaybetti

 

Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan hayırsever işadamı aynı zamanda eğitim camiasına büyük katkı sağlayan 79 yaşındaki Hulisi Kulaklı sabah saatlerinde kalbine yenik düştü. 2 kız babası olan Kulaklı, kısa ömrüne birçok başarıyı sığdırdı. Akova Çırçır Fabrikası ile iş hayatına adım atan Kulaklı, fabrikayı tekstil fabrikasına çevirerek önemli adım attı. Yaptığı yatırımlarla Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Kulaklı, Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı ve Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüttü.

 

 ğitim alanında hayırseverliği ile bilinen Kulaklı, Hulusi Kulaklı Ortaokulu, Semiha Kulaklı Anaokulu, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu, Mustafa Kulaklı Ortaokulu’nu yaptırdı.

 

Hayırsever iş adamı Hulusi Kulaklı cenazesi bugün Ulucami’de kılınan öğle namazının ardından İlbade mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.