Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan'ın kızının nikahına şahitlik etti

DENİZLİ 08.04.2018 - 08:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan'ın kızının nikahına şahitlik etti

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların yaptığı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, hakim kızı Esra ile yine hakim olan Abdullah Tok’un nikah merasimi dün akşam EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılarak genç çift dünya evine girdi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Berrin Zolan’ın hakim olan kızları Esra, hayatını Ankaralı Metin ve Ayfer Tok’un oğulları Abdullah Tok ile hayatını birleştirdi. Her ikisi de hakim olan genç çiftin nikahına Cumhurbaşkanı Erdoğan şahitlik etti.   Nikah memurluğunu Büyükşehir Belediye Başkanı baba Osman Zolan yaptı. Bugüne kadar pek çok nikah kıyan Başkan Zolan, kızının nikahını da kendisi kıyarken duygulandı.     Zolan, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve tüm davetlilere kendilerini bu güzel günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Nikahı kıyarken duygulanan Zolan, “bugüne kadar bir çok nikah kıydım ama ilk defa, gözümün nuru, bir tanem, ilk tanem olan kızımın ve damadımız Abdullah beyin nikahlarını gerçekleştireceğiz. Allah mesut etsin, yollarını açık etsin” dedi.   Başkan Zolan, kızı Esra Zolan’a “Abdullah Tok ile evlenmeyi kabul ettin mi?” diye sordu. Kızı Esra bir kez evet dedi. Ardından baba Zolan, Bakan Zeybekci’nin üç işareti yaparak uyarması üzerine “bizim burada adettir, Fatma’ya da üçletmiştik adetten şaşamamak lazım diyerek kızı Esra’ya üç kez evet dedirtti. Başkan Zolan, damadına ise “Esra Zolan’la, sevgili kızımla evlenmeyi kabul ettin mi?” diyerek damat Abdullah Tok’a yöneltti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, ben evet değil de “Kabul ettim, bu işin isabetli olduğuna şahit oldum. Allah iki cihanda saadet versin” dedi.   Bu mutlu ana, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve diğer şahitler de şahitlik etti.  

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların yaptığı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, hakim kızı Esra ile yine hakim olan Abdullah Tok’un nikah merasimi dün akşam EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılarak genç çift dünya evine girdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Berrin Zolan’ın hakim olan kızları Esra, hayatını Ankaralı Metin ve Ayfer Tok’un oğulları Abdullah Tok ile hayatını birleştirdi. Her ikisi de hakim olan genç çiftin nikahına Cumhurbaşkanı Erdoğan şahitlik etti.


 
Nikah memurluğunu Büyükşehir Belediye Başkanı baba Osman Zolan yaptı. Bugüne kadar pek çok nikah kıyan Başkan Zolan, kızının nikahını da kendisi kıyarken duygulandı.

 


 
Zolan, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve tüm davetlilere kendilerini bu güzel günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Nikahı kıyarken duygulanan Zolan, “bugüne kadar bir çok nikah kıydım ama ilk defa, gözümün nuru, bir tanem, ilk tanem olan kızımın ve damadımız Abdullah beyin nikahlarını gerçekleştireceğiz. Allah mesut etsin, yollarını açık etsin” dedi.

 

Başkan Zolan, kızı Esra Zolan’a “Abdullah Tok ile evlenmeyi kabul ettin mi?” diye sordu. Kızı Esra bir kez evet dedi. Ardından baba Zolan, Bakan Zeybekci’nin üç işareti yaparak uyarması üzerine “bizim burada adettir, Fatma’ya da üçletmiştik adetten şaşamamak lazım diyerek kızı Esra’ya üç kez evet dedirtti. Başkan Zolan, damadına ise “Esra Zolan’la, sevgili kızımla evlenmeyi kabul ettin mi?” diyerek damat Abdullah Tok’a yöneltti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ben evet değil de “Kabul ettim, bu işin isabetli olduğuna şahit oldum. Allah iki cihanda saadet versin” dedi.
 
Bu mutlu ana, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve diğer şahitler de şahitlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.