Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Denizli’ye Müjde!

DENİZLİ 08.04.2018 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Denizli’ye Müjde!

AK Parti İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye son 15 yılda 17,5 katrilyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye önemli müjdeler verdi. Denizli’ye yapılması planlanan bin yataklı şehir hastanesi ve Denizli-Aydın-Antalya arası oto yol müjdesini verdi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan; Sağlıkta tüm dünyanın örnek aldığı bir dönüşüm gerçekleştirdik. Vatandaşların hasta döndüğü, doktor bulsa ilaç alamadığı, ilaç bulsa parasını verip alamadığı eski kötü günler yaşayan Türkiye’ye son verdik. Denizli’ye biz 11 hastane olmak üzere toplam 28 sağlık tesisi kazandırdık. Yeni bir adım atıyoruz Denizli’de bin yataklı şehir hastanesini kuruyoruz. En kısa sürede ihalesini yapıp inşaatına başlayacağız.   OTOYOL İHALESİ HAZİRAN’DA Ulaşım konusunda çok kötüydü. Biz ne dedik yol medeniyettir, dedik.  Denizli’de 358 kilometre daha bölünmüş yol yaptık. İlk toplantımızı Aydın’da yaptık. Daha o zaman Başbakan bile değildim. Genel Başkandım. Biz dedik ki ilk işimiz Denizli-Aydın arası 125 kilometre bölünmüş yolu yapalım. Hemen başladık ve süratle o 125 kilometre yolu bitirdik. Denizli’de 2002’de sadece 65 kilometre bölünmüş toplam yol vardı. Biz, bölünmüş yolu 423 kilometreye çıkardık.   Denizli’de 33 adet köprü ve köprülü kavşak yaptık. Toplam maliyeti 1,5 katrilyon olan 11 adet yol projesinin yapımı devam ediyor. Bedeli 3,5 katrilyon olan Aydın - Denizli - Antalya otoyolu ihalesini Haziran ayı sonunda yapıyoruz. En kısa sürede inşaata başlayacağız ve böylece Ege ile Akdeniz’i birbirine otoyol ile bağlıyoruz.   HIZLI TREN PROJESİ 2023 PROJEMİZDİR Afyon –Denizli- Isparta –Burdur ve Ortaklar-Aydın- Denizli tren hattını da TÜBİTAK’ın yaptığı yazılımla modernize ediyoruz. Antalya-Burdur- Denizli-Aydın-İzmir hızlı tren projemiz bizim 2023 projelerimizden biridir. Önce Antalya-Burdur arası sonra diğer yerler yapılacaktır.   Mevcut olan Denizli-Aydın arası tren hattını modernize edip ikinci bir hat yaparak daha güvenli ve daha etkin bir şekilde işletmesini sağlayacağız” dedi.

AK Parti İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’ye son 15 yılda 17,5 katrilyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye önemli müjdeler verdi. Denizli’ye yapılması planlanan bin yataklı şehir hastanesi ve Denizli-Aydın-Antalya arası oto yol müjdesini verdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Sağlıkta tüm dünyanın örnek aldığı bir dönüşüm gerçekleştirdik. Vatandaşların hasta döndüğü, doktor bulsa ilaç alamadığı, ilaç bulsa parasını verip alamadığı eski kötü günler yaşayan Türkiye’ye son verdik. Denizli’ye biz 11 hastane olmak üzere toplam 28 sağlık tesisi kazandırdık. Yeni bir adım atıyoruz Denizli’de bin yataklı şehir hastanesini kuruyoruz. En kısa sürede ihalesini yapıp inşaatına başlayacağız.


 
OTOYOL İHALESİ HAZİRAN’DA


Ulaşım konusunda çok kötüydü. Biz ne dedik yol medeniyettir, dedik.  Denizli’de 358 kilometre daha bölünmüş yol yaptık. İlk toplantımızı Aydın’da yaptık. Daha o zaman Başbakan bile değildim. Genel Başkandım. Biz dedik ki ilk işimiz Denizli-Aydın arası 125 kilometre bölünmüş yolu yapalım. Hemen başladık ve süratle o 125 kilometre yolu bitirdik. Denizli’de 2002’de sadece 65 kilometre bölünmüş toplam yol vardı. Biz, bölünmüş yolu 423 kilometreye çıkardık.
 
Denizli’de 33 adet köprü ve köprülü kavşak yaptık. Toplam maliyeti 1,5 katrilyon olan 11 adet yol projesinin yapımı devam ediyor. Bedeli 3,5 katrilyon olan Aydın - Denizli - Antalya otoyolu ihalesini Haziran ayı sonunda yapıyoruz. En kısa sürede inşaata başlayacağız ve böylece Ege ile Akdeniz’i birbirine otoyol ile bağlıyoruz.


 
HIZLI TREN PROJESİ 2023 PROJEMİZDİR

Afyon –Denizli- Isparta –Burdur ve Ortaklar-Aydın- Denizli tren hattını da TÜBİTAK’ın yaptığı yazılımla modernize ediyoruz. Antalya-Burdur- Denizli-Aydın-İzmir hızlı tren projemiz bizim 2023 projelerimizden biridir. Önce Antalya-Burdur arası sonra diğer yerler yapılacaktır.

 

Mevcut olan Denizli-Aydın arası tren hattını modernize edip ikinci bir hat yaparak daha güvenli ve daha etkin bir şekilde işletmesini sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.