Kamyon yan yatmış vaziyette trafikte ilerledi!

DENİZLİ 09.04.2018 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kamyon yan yatmış vaziyette trafikte ilerledi!

Denizli trafiğinde yonca yüklü kamyonun yan yatmış şekilde yolculuğuna devam etmesi diğer sürücüleri ve vatandaşları korkuttu. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü birçok vatandaştan tepki alırken bir kısmı da ti’ye aldı.   Bugün Ankara istikametinden gelerek Denizli'den Antalya istikametine giden yonca yüklü kamyonun, tahminlere göre makasının kırılmasından dolayı bu şekilde yoluna devam etti. Yolda ilerlerken sürücülerin ve vatandaşların korkmasına sebep oldu. Neyse ki herhangi bir olumsuz durum olmadan sürücü ihbar üzerine,  Serinhisar yolu üzerinde ekipler tarafından durdurularak ceza kesildiği ve yükünü boşaltıldığı belirtildi.     Bu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca, paylaşımın altına birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Birçok vatandaşın tepki gösterdiği bu görüntü bazı vatandaşlar tarafından da ti’ye alındı.   İşte o yorumlardan bazıları;        

Denizli trafiğinde yonca yüklü kamyonun yan yatmış şekilde yolculuğuna devam etmesi diğer sürücüleri ve vatandaşları korkuttu. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü birçok vatandaştan tepki alırken bir kısmı da ti’ye aldı.

 

Bugün Ankara istikametinden gelerek Denizli'den Antalya istikametine giden yonca yüklü kamyonun, tahminlere göre makasının kırılmasından dolayı bu şekilde yoluna devam etti. Yolda ilerlerken sürücülerin ve vatandaşların korkmasına sebep oldu. Neyse ki herhangi bir olumsuz durum olmadan sürücü ihbar üzerine,  Serinhisar yolu üzerinde ekipler tarafından durdurularak ceza kesildiği ve yükünü boşaltıldığı belirtildi.

 

 

Bu görüntüler sosyal medyada paylaşılınca, paylaşımın altına birbirinden ilginç yorumlar yapıldı. Birçok vatandaşın tepki gösterdiği bu görüntü bazı vatandaşlar tarafından da ti’ye alındı.

 

İşte o yorumlardan bazıları;

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.