Dolu Yağışı Çameli'de Etkili Oldu

DENİZLİ 09.04.2018 - 19:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dolu Yağışı Çameli'de Etkili Oldu

Denizli kent merkezinde yağmur yağarken, Çameli ilçesinde bugün etkili olan dolu yağışı tarım ürünlerine zarar verdi.   Çameli’de bugün saat 16.00 sularında başlayan yağmur yerini kısa sürede dolu yağışına bıraktı. Yağan dolu nedeniyle ilçenin yüksek kesimleri adeta kar yağmış gibi beyaza büründü.   Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer, sosyal medyadaki paylaşımında, ilçeye bağlı Kızılyaka Mahallesi'nde dolu yağışı etkili olmuş, Allah beterinden korusun, dedi.   Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer’in yaptığı açıklamada, ilçede dolu yağışının saat 16:00'da görüldüğünü ifade edip şöyle konuştu: Çamelili üreticileri, bu ve benzeri olaylara karşı ürünlerini tarım sigortası yapmaları konusunda bilgilendiklerini belirterek, bu sigortanın belirli bir bölümünün devlet tarafından karşılandığını kaydetti.   Kaynak: Çameli Gazetesi    

Denizli kent merkezinde yağmur yağarken, Çameli ilçesinde bugün etkili olan dolu yağışı tarım ürünlerine zarar verdi.

 

Çameli’de bugün saat 16.00 sularında başlayan yağmur yerini kısa sürede dolu yağışına bıraktı. Yağan dolu nedeniyle ilçenin yüksek kesimleri adeta kar yağmış gibi beyaza büründü.

 

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer, sosyal medyadaki paylaşımında, ilçeye bağlı Kızılyaka Mahallesi'nde dolu yağışı etkili olmuş, Allah beterinden korusun, dedi.

 

Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer’in yaptığı açıklamada, ilçede dolu yağışının saat 16:00'da görüldüğünü ifade edip şöyle konuştu: Çamelili üreticileri, bu ve benzeri olaylara karşı ürünlerini tarım sigortası yapmaları konusunda bilgilendiklerini belirterek, bu sigortanın belirli bir bölümünün devlet tarafından karşılandığını kaydetti.

 

Kaynak: Çameli Gazetesi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.