Denizlili hat ustasından Cumhurbaşkanına anlamlı hediye!

DENİZLİ 12.04.2018 - 11:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili hat ustasından Cumhurbaşkanına anlamlı hediye!

Denizlili hat ustası Osman Demir, Türkiye'de ilk defa Osmanlıca ismini yazdığı tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.   AK Parti İl Kongresi için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Denizlili hat ustasından Türkiye’de ilk defa Osmanlıca ismi yazılan tabloyu hediye etti. 30 yıldır hattatlık yaptığını belirten Emekli İmam Osman Demir (66), Osmanlıca “ Reis Recep Tayyip Erdoğan Başkan” ibareli tabloyu kongre sonrası Bakan Nihat Zeybekci vasıtasıyla takdim etti.     Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok memnun olduğunu ve teşekkür ettiğini belirten Osman Demir, “Yazdığım Türkiye de ilk,  neden çünkü yalnız bu bir isim… Herkes ayet ve hadis yazıyor ben kendi ismini yazdım. Denizli adına ve Sayın Bakanım Nihat Zeybekci ile beraber takdim ettik.  Cumhurbaşkanımız da ilk defa böyle bir hediye aldığını söyledi” dedi.   Aslen Erzurumlu olduğunu belirten Demir, “30 yıldır hat sanatı ile uğraşıyorum. 20 yıldır Denizli’deyim. 3 kez sergi açtım ve televizyon programlarına katıldım. Cumhurbakanımıza böyle bir hediyeyi kabul ettiği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.  

Denizlili hat ustası Osman Demir, Türkiye'de ilk defa Osmanlıca ismini yazdığı tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.

 

AK Parti İl Kongresi için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Denizlili hat ustasından Türkiye’de ilk defa Osmanlıca ismi yazılan tabloyu hediye etti. 30 yıldır hattatlık yaptığını belirten Emekli İmam Osman Demir (66), Osmanlıca “ Reis Recep Tayyip Erdoğan Başkan” ibareli tabloyu kongre sonrası Bakan Nihat Zeybekci vasıtasıyla takdim etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok memnun olduğunu ve teşekkür ettiğini belirten Osman Demir, “Yazdığım Türkiye de ilk,  neden çünkü yalnız bu bir isim… Herkes ayet ve hadis yazıyor ben kendi ismini yazdım. Denizli adına ve Sayın Bakanım Nihat Zeybekci ile beraber takdim ettik.  Cumhurbaşkanımız da ilk defa böyle bir hediye aldığını söyledi” dedi.

 

Aslen Erzurumlu olduğunu belirten Demir, “30 yıldır hat sanatı ile uğraşıyorum. 20 yıldır Denizli’deyim. 3 kez sergi açtım ve televizyon programlarına katıldım. Cumhurbakanımıza böyle bir hediyeyi kabul ettiği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.