5 Polis aracıyla kampüse gece baskını!

DENİZLİ 15.04.2018 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

5 Polis aracıyla kampüse gece baskını!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan amfi parka 5 araçla baskın yaptı.   Akşam ve gece saatlerinde park içerisinde alkol içildiğine dair şikayetleri değerlendiren polis ekipleri, parka 5 araçla ani baskın yaparak alkol kullanan gençleri uyardı. Park içerisinde kullanılan alkollü maddeleri toplayan ekipler çöpe attı.   Amfi Park da bulunan yaklaşık elliye yakın üniversiteli genç, polis ekiplerine zorluk çıkarmayarak dağıldı. Edinilen bilgiye göre amfi parkta gece saatlerinde alkol tüketimi sürekli yapılıyor. Polis ekipleri ise artık kontrolleri sıklatştırdı.   Kanunen park alanlarında alkol kullanmak yasak ve içenlere 124 TL para cezası uygulanıyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan amfi parka 5 araçla baskın yaptı.

 

Akşam ve gece saatlerinde park içerisinde alkol içildiğine dair şikayetleri değerlendiren polis ekipleri, parka 5 araçla ani baskın yaparak alkol kullanan gençleri uyardı. Park içerisinde kullanılan alkollü maddeleri toplayan ekipler çöpe attı.

 

Amfi Park da bulunan yaklaşık elliye yakın üniversiteli genç, polis ekiplerine zorluk çıkarmayarak dağıldı. Edinilen bilgiye göre amfi parkta gece saatlerinde alkol tüketimi sürekli yapılıyor. Polis ekipleri ise artık kontrolleri sıklatştırdı.

 

Kanunen park alanlarında alkol kullanmak yasak ve içenlere 124 TL para cezası uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.