Saadet Partisi Pamukkale İlçe 2. Olağan Kongresi yapıldı

SİYASET 16.04.2018 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Saadet Partisi Pamukkale İlçe 2. Olağan Kongresi yapıldı

Saadet Partisi Pamukkale 2. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede divan başkanlığına Mehmet Akif Kocamanoğlu divan üyeleri Kudret Kolbaşı ve Bekir İlhan’ın seçilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongrede faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.   Kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, parti yönetimi, çok sayıda misafir ve delegeler katıldı.   Kongrede söz alan İlçe Başkanı Şahabettin Güner , “Sevgili kardeşlerim zorluğunu imtihan, çilesini bereket, kahrını nimet bildiğimiz Milli Görüş davasına bizleri nefer yapan Allah’a sonsuz şükürler olsun. Çünkü Milli Görüş hak ile batılın kıyamete kadar sürecek savaşında haktan yana taraf almış ve bunun için cenk eden mücahitler topluluğudur. Biz inanıyoruz ki Bugün acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın ve içine düştüğü çıkmazların tek kurtuluşu ancak ve ancak Saadet Partisi politikası ile mümkündür. Siyonizm’in ve küresel güçlerin karşında diz çökertemeyen siyasi duruşumuz mazluma umut zalime korku vermektedir. Çünkü bizim siyasetimiz, ihtiyaç içinde tek bir Müslümanın dahi kalmayacağı, adil bir ekonomik düzenin olduğu yeryüzünde mazlum ve muhacir bırakmayacak bir düzen kurmak için çalışmaktır. Bu sebepten dolayı bizler bu yolu seçtik.” dedi. Partiye yeni katılan üyelere, Genel Başkan yardımcısı Tongüç ve İl Başkanı Eryılmaz rozetlerini takarken hayırlara vesile olmasını diledi. Tek listeyle girilen seçimde Şahabettin Güner tekrar ilçe başkanı seçildi.        

Saadet Partisi Pamukkale 2. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede divan başkanlığına Mehmet Akif Kocamanoğlu divan üyeleri Kudret Kolbaşı ve Bekir İlhan’ın seçilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongrede faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.

 

Kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, parti yönetimi, çok sayıda misafir ve delegeler katıldı.

 

Kongrede söz alan İlçe Başkanı Şahabettin Güner , “Sevgili kardeşlerim zorluğunu imtihan, çilesini bereket, kahrını nimet bildiğimiz Milli Görüş davasına bizleri nefer yapan Allah’a sonsuz şükürler olsun. Çünkü Milli Görüş hak ile batılın kıyamete kadar sürecek savaşında haktan yana taraf almış ve bunun için cenk eden mücahitler topluluğudur. Biz inanıyoruz ki Bugün acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın ve içine düştüğü çıkmazların tek kurtuluşu ancak ve ancak Saadet Partisi politikası ile mümkündür. Siyonizm’in ve küresel güçlerin karşında diz çökertemeyen siyasi duruşumuz mazluma umut zalime korku vermektedir. Çünkü bizim siyasetimiz, ihtiyaç içinde tek bir Müslümanın dahi kalmayacağı, adil bir ekonomik düzenin olduğu yeryüzünde mazlum ve muhacir bırakmayacak bir düzen kurmak için çalışmaktır. Bu sebepten dolayı bizler bu yolu seçtik.” dedi.


Partiye yeni katılan üyelere, Genel Başkan yardımcısı Tongüç ve İl Başkanı Eryılmaz rozetlerini takarken hayırlara vesile olmasını diledi.


Tek listeyle girilen seçimde Şahabettin Güner tekrar ilçe başkanı seçildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.